Nyt anlæg til kloakker

Skal du have etableret et nyt anlæg, er vi hos ABN Kloakteknik professionelle fagspecialister der kan hjælpe dig. Der kan være mange grunde til at få et nyt anlæg eller nyt kloaksystem. Kloakarbejde kan være i forbindelse med byggeriet af et nyt hus eller erhvervsejendom. Det kan skyldes udskiftning af et gammelt system, der ikke længere fungerer optimalt, hvor renovering og reparation ikke er tilstrækkeligt.

Vi har hjulpet rigtig mange kunder gennem årene med at få opført et helt nyt kloaksystem, således at regnvand kan ledes de rigtige veje, og der ikke opstår vandskader på din bolig. Du bør derfor sikre dig, at du får etableret et nyt, korrekt system af en autoriseret kloakmester, hvilket vi naturligvis er og kan hjælpe dig med.

Nyt kloaksystem til både regnvand, dræn og spildevand

Vi har stor erfaring med opførelse af nyt anlæg til både regnvand, dræn og spildevand i alle typer huse og bygninger. Det er vigtigt at have et velfungerende kloaksystem, da der ellers ikke er noget til at lede vandet væk fra din bolig og din grund. Er det ældre systemer, der ikke er tidssvarende, kan det meget vel betyde, at de skal udskiftes med nye, der lever op til nutidens standarder. Der stilles større krav i dag grundet større vandmasser, og det er derfor op til dig at sikre, at du har de rette omstændigheder i forhold til afledning af vand. Det kan vi hjælpe dig med, så du er sikker på, at du har et godt kloaksystem, der virker efter hensigten.

For private og erhverv

Uanset om du er privat boligejer, eller om du har en virksomhed med et større domicil og en stor grund til, er det lige vigtigt, at der er etableret nogle driftssikre kloaksystemer og afløb. Et nyt anlæg i forbindelse med nybyggeri er uden tvivl noget nemmere at gå til sammenlignet med en ældre bolig, der skal have skiftet det gamle ud.

Men vi tager imod alle opgaver – store som små – da vi har ekspertisen og erfaringen til at eksekvere på alt, der har med kloakarbejde at gøre. Derfor er du velkommen hos os, hvis du skal have nyt anlæg til kloakker.

Kontakt os gerne for mere information om, hvad vi kan hjælpe dig med i forhold til kloakarbejde. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kan tilsluttes det kommunale kloaksystem

Når vi opfører et nyt anlæg til kloakkering, sikrer vi, at dette kan tilsluttes det kommunale kloaksystem. Vi indhenter de nødvendige tilladelser hos kommunen, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi anser det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at alle vores kunder har nogle solide kloakker, der er rengjorte og velfungerende. Vi har set konsekvensen af oversvømmede systemer, der ikke kunne holde til presset, og det er ikke billigt. Derfor er det alfa og omega, der kommer de rette hældninger, tætte pakninger og meget andet, når der fx lægges kloakrør i en bolig.

Er der de mindste utætheder, skal soklen ødelægges med henblik på restauration og genetablering. Vælg derfor et velrenommeret kloakfirma til kloakarbejde, der udfører jobbet med stor grundighed og omhu. Det gør vi, fordi vi tager dig og din opgave seriøst.

Kvalitet til tiden

Alt, vi udfører, bliver gjort med stor viden og ekspertise. Vi har fokus på den gode kvalitet og slutproduktet, så du får et holdbart anlæg, der kan klare vandmasserne. Bor du på landet, vil man typisk nedsive vandet på egen grund, hvilket vi også kan hjælpe dig med. Sætter du pris på et kvalitets- og detaljeorienteret firma, der kan levere håndværk af usædvanlig høj kvalitet, er vi parate til at hjælpe dig. Vi er kompetente ud til fingerspidserne, og vi sætter en ære i at gøre vores kunder glade.

Få et godt tilbud kloakarbejde eller på et nyt anlæg

Er du interesseret i at få et nyt anlæg til kloak, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder samt giver dig et godt tilbud på opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 32 15 29 29 eller på mail info@abn-kloakteknik.dk, så vi kan hjælpe dig godt og sikkert i mål.

Vi er medlem af