Ofte stillede spørgsmål

Alt du vil vide om slamsugning, rensing af kloak og meget mere

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Her på siden har vi samlet nogle af de spørgsmål, som vores kunder ofte søger svar på. Hvis du ikke kan finde svaret her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til kontakte os for en pris eller uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad koster det at få en slamsuger ud?

Prisen for en slamsugning varierer. Prisen er blandt andet afhængig af, hvor i landet, vi skal udføre opgaven, og hvor let det er for os, at komme til kloakken. Men vi kan prale af, at have nogle af de billigste priser på en slamsugning i Hovedstadsområdet – og så har vi endda døgnservice, så vi kan rykke ud, lige når du brug for os. Prisen på at få en slamsugning ud starter ved 1275 kr. pr time. Nogle firmaer har en højere pris, men tager ikke penge for kørsel. Vi tager penge for kørsel, og derfor er prisen hos os en lavere timepris, men vi tager penge for kørsel. Det skal vi selvfølgelig nok oplyse om, når vi laver et tilbud. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på en slamsugning. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du kan også læse mere om slamsugning her.

Hvordan virker en slamsuger?

Som navnet antyder, virker en slamsuger ved at suge slam og andet skidt op fra kloakken.  Det gør man ved først at højtryksspule kloakken. På den måde vil skidt og snavs blive løsnet. Derefter suger vi skidt, blade og så videre op i slamsugeren. På den måde vil vandet igen kunne løbe frit igennem kloakken.

Har du også brug for en slamsugning? Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på en slamsugning fra autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du kan også læse mere om slamsugning her.

Hvad koster det at få renset afløb?

Hvis din afløb er stoppet til, kan det være, du har brug for at få renset din kloak. Prisen på at få renset afløbet og kloakken varierer. Prisen afhænger blandt andet af, om vi skal forbi med en slamsuger, og hvorfor dit afløb er stoppet. Heldigvis har vi hos ABN Kloakteknik nogle af de billigste priser på at få renset afløb og renset kloak i Hovedstadsområdet. Kort fortalt starter prisen på at få renset kloak på 940 kr. pr time + kørsel.

Kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud på rensning af kloak og afløb.

Du kan finde vores kontaktinfomation her.

Eller du kan læse mere om rensning af kloak her.

Hvad er kloakspuling?

En kloakspuling er, som navnet antyder en spuling af din kloak. Det gøres for at rense kloakken, for eksempel hvis din kloak er stoppet til, så vandet ikke kan løbe ud, når du er i bad. ABN Kloakteknik kommer med vores spulevogn og sørger for, at der igen er gennemløb i kloakken. En kloakspuling er ikke en præventiv løsning. Det vil sige, at man ikke bare skal spule kloakken for at spule den – der skal være en grund til det. I værste fald kan man nemlig skade kloakken mere, end det gavner. Derfor er det altid en god ide at få en autoriseret kloakmester som ABN Kloakteknik til at lave kloakspulingen.

Har du brug for en kloakspuling af din kloak? Så kontakt os allerede i dag for et godt og uforpligtende tilbud på kloakspuling. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er også velkommen til at læse mere om kloakspuling. Du kan finde mere information om spuling af kloakken her.

Hvad koster spuling af kloak?

Prisen for spuling af kloak starter ved 940 kr. pr time inkl. moms. Herudover er der et tillæg på kørsel. Hos ABN Kloakteknik er prisen for spuling af kloak ikke universel. Det vil sige, at en spuling af kloak ikke har en fast, bestemt pris for alle. Prisen afhænger blandt andet, hvor i landet din kloak skal spules, da kørsel også skal indregnes. Samtidig ser vi på, om det er nok med en spuling af kloakken, eller om vores slamsuger eller TV-inspektion skal i brug. Du er meget velkommen til at kontakte os for et tilbud på spuling af kloakken. Vi tilbyder god service af professionelle folk til fornuftige priser.

Du kan kontakte os her.

Du kan finde mere information om spuling af kloak her.

Har du et spørgsmål?
Udfyld formularen og spørg os i dag

Ved Akut behov for hjælp ring til os på 32 15 29 29

  Slamsugning
  TV-inspektion
  Kloakrensning
  Autoriseret Kloakarbejde

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Autoriseret kloakmester

  TV-inspektion

  Regnvandssikring

  Slamsugning

  Anlægsgartner

  Entreprenør

  Kloakservice

  Hvad kræver det at blive kloakmester?

  Hos ABN Kloakteknik er vi autoriseret kloakmester. Det kræver noget af os, at være autoriseret kloakmester. Ved at vælge en autoriseret kloakmester, er du sikker på, at opgaven bliver udført lovligt og ikke mindst korrekt. At være autoriseret kloakmester betyder, at man er uddannet kloakmester. Det gør altså, at man har styr på kvaliteten af ens arbejde – så du er sikker på en ordentlig kvalitet af din løsning.

  Har du brug for en autoriseret kloakmester? Så kontakt ABN Kloakteknik allerede i dag.

  Du kan finde vores kontaktinformation her.

  Du kan læse mere om de opgaver, vi løser, som autoriseret kloakmester her.

  Hvornår skal man bruge en slamsuger?

  Hvornår du skal bruge en slamsuger, afhænger af flere forskellige ting. Men oftest skal du bruge en slamsuger, fordi din kloak er stoppet. Det kan for eksempel være, at vandet ikke løber ud, når du har været i bad, eller vandstanden i toilettet stiger, når du skylder ud. En slamsugning søger for, at skidt og snavs bliver fjernet fra kloakken, så den ikke stopper til. Så det korte svar er, at du oftest skal bruge en slamsuger, hvis din kloak er tilstoppet.

  Har du brug for en slamsugning? Så kontakt ABN Kloakteknik allerede i dag. Du kan finde vores kontaktinformation her.

  Eller vil du læse mere om slamsugning – for eksempel om vores smarte minislamsuger, som kan komme til overalt? Så kan du læse mere om slamsugning her.

  Hvad gør man hvis afløbet er stoppet?

  Hvis afløbet er stoppet, kan vi hos ABN Kloakteknik tilbyde en rensning af din kloak. Det kan være nødvendig med en rensning af kloakken, hvis toilettet ofte er stoppet til, eller at vandet ikke løber ud, når du har været i bad. Vi spuler kloakken med vores spulevogn, så der igen kommer gennemløb i kloakken. Hos ABN Kloakteknik er vi autoriserede kloakmestre, så du er sikker på, at få en god, professionel oplevelse, når vi rykker ud. Vi har samtidig døgnservice og rykker ud hele året på alle tider af døgnet, når du har brug for os. Du kan finde vores kontaktinformation her.

  Eller du kan læse mere om stoppet afløb og rensing af kloak her.

  Hvad koster Kloak Service?

  Hos ABN Kloakteknik kan vi tilbyde kloakservice eller spuling af din kloak fra 940 kr. i timen inkl. moms. Priser kan variere, da vi også tager et beløb for kørsel. Du kan naturligvis få et uforpligtende tilbud fra os, hvis du har brug for et kloakservice eller en kloakspuling. Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

  Vi tilbyder også årlige kloakservice, så du altid kender standen på din kloak. På den måde, kommer der ingen eller meget få grimme overraskelser. Kontakt os for at høre mere om årlige kloakservice.

  Autoriseret Kloakarbejde
  Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

  Hvad koster en kloakmester i timen?

  Hvad en kloakmester koster i timen, kommer helt an på opgaven, som skal udføres. Hos ABN Kloakteknik kan du få en spuling af kloakken fra 940 kr. inkl moms og en slamsugning for 1275 kr i timen inkl. moms. Hertil kommer et kørselstillæg. Kørselstillægget udregnes fra vores base i Hvidovre og til adressen, hvor opgaven skal udføres. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om priser eller et uforpligtende tilbud, så du kender en pris, inden vi udfører opgaven. Du kan finde vores kontaktinformation her.

  Husk, at vi som autoriseret kloakmester og rottespærremontor udfører mange forskellige opgaver blandt andet installation af rottespærre, TV-inspektion, omfangsdræn og meget andet. Det kan du finde mere information om her.

  Hvordan ordner man et stoppet afløb?

  Hvis du har stoppet afløb, kan det være du har brug for en rensning af kloakken. Det gøres med vores spulevogn, som sørger for, at der igen kommer gennemløb gennem kloakken. Det kan være en dårlig ide, at brug afløbsrens, da det kan gøre problemet værre. Hvis afløbet tit stopper til, kan kloakken måske have brug for en slamsugning. Det suger alt slam og andet skidt i kloakken, så der igen er ordentlig gennemløb.

  Har du brug for en rensning af kloakken? Så står vi hos ABN Kloakteknik klar til at hjælpe. Vi har døgnservice og kan derfor hjælpe dig hver dag hele året rundt. Du kan finde vores kontaktinformation her.

  Du kan læse mere om rensning af kloak her.

  Hvordan fungerer en afløbspumpe?

  En afløbspumpe eller pumpebrønd hjælper med at få regnvand og spildevand til at løbe væk fra din grund og ud til det kommunale kloaksystem. Det gør det ved at løfte vandet, så det kan løbe ud i kloakken. Det kan for eksempel være en fordel at bruge, hvis du har en lavtliggende kælder. Hos ABN Kloakteknik er vi eksperter i afløbspumper og er også klar til at hjælpe dig. Du kan læse mere om pumpebrønde her.

  Eller du kan kontakte os for mere information og et uforpligtende tilbud her.

  Hvad koster en TV-inspektion af kloak?

  Hos ABN Kloakteknik kan du altid få et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion af din kloak. Hertil har vi et kørselstillæg, som afhænger af, hvor i landet, vi skal udføre TV-inspektionen. Vi kan tilbyde TV-inspektioner til både virksomheder og private grundejere, hvis du har brug for at undersøgt kloakrør. Det kan for eksempel være i forbindelse med mistanke om rørbrud eller rotter i kloakken. Du kan læse mere om TV-inspektion her.

  Eller du kan kontakte os for at få udført en TV-inspektion allerede i dag. Du finder vores kontaktinformation her.

  Hvad gør en kloakmester?

  En autoriseret kloakmester hos ABN Kloakteknik udfører en bred vifte af opgaver fra slamsugning til installation af rottespærrer. De opgaver, vi oftest udfører, er rensning af kloak, slamsugning og TV-inspektion. Fælles for disse opgaver er, at de hjælper din kloak til at have ordentlig gennemløb. Rensning af kloakken og slamsugningen sørger for, at skidt, snavs, blade og så videre ikke tilstopper kloakken. En TV-inspektion kan fortælle os om kloakkens generelle tilstand. Det kan blandt andet være, om der er rottereder eller huller i kloakrørene. Som autoriseret kloakmester kan vi blandt andet også lægge omfangsdræn og renovere kloakken.

  Du kan læse meget mere, om de opgaver, vi udfører som autoriseret kloakmester her.

  Du kan også kontakte os for et uforpligtende tilbud her.

  Hvordan ordner man en stoppet køkkenvask?

  Det kommer an på, hvorfor den er stoppet. Du kan prøve at rense proppen, hælde kogende vand i den eller rense vandlåsen. Afløbsrens kan gøre det værre. Du kan eventuelt kontakte en VVS’er, som er den person, der har styr på alle vandrør i huset. Hvis problemet er i kloakrørene kan ABN Kloakteknik hjælpe dig. Det kan for eksempel være, at det er kloakken som er stoppet til at snavs, skidt eller blade. Så kan vi tilbyde en rensning af din kloak eller en slamsugning. Det kan du læse meget mere om her.

  Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ofte oplever, at din vask eller dit afløb ofte stopper til. Du kan finde vores kontaktinformation her.

  Hvordan bruger man afløbsrens?

  Det kan faktisk være en rigtig dårlig ide at bruge afløbsrens, da det kan ødelægge installationen, da de er ætsende. Det er i øvrigt også dårligt for miljøet, så undgå det så vidt muligt. Hvis dit afløb i køkken eller bad ofte stopper til, kan det være fordi din kloak er stoppet til. ABN Kloakteknik kan tilbyde rensning af din kloak eller en slamsugning. Her vil al skidt og snavs blive løsnet og suget op af vores slamsuger. Det kan også være relevant med en TV-inspektion for at se, om kloakken er utæt eller der er rotter.

  Kontakt os i dag for mere information eller et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

  TV Inspektion

  Kan man hælde afløbsrens i toilettet?

  Som udgangspunkt kan du godt hælde afløbsrens i toilettet. Men det kan risikere, at du gør problemet værre i stedet for bedre. Derfor kan det være en fordel af lave en kloakrens af kloakken, hvis dit afløb er stoppet til. Især hvis du oplever, at det ofte stopper til. En rensning af kloakken højtryksspuler kloakken, så skidt og snavs bliver løsnet. På den måde kommer der igen gennemløb i kloakken.

  Kontakt os gerne i dag, hvis du har brug for en rensning af din kloak. Husk, at vi har døgnservice, så vi står klar til at rykke ud hver dag hele året rundt. Du finder vores kontaktinformation her.

  Hvis du gerne vil vide mere om rensning af kloakker, kan du læse mere her.

  Hvad koster stoppet afløb?

  Hos ABN Kloakteknik har vi ikke en fast pris på, hvad et stoppet afløb koster. Prisen på vores services ved stoppet afløb afhænger af flere ting – blandt andet om der er brug for en spuling, en slamsugning eller TV-inspektion. Ved en TV-inspektion bruger vi et kamera til at kigge på tilstanden af din kloak – blandt andet om der er rottereder eller brud på kloakrørene. Lige meget hvad, der skal til for at afhjælpe dit stoppede afløb, kan ABN Kloakteknik gøre det professionelt og til en fornuftig pris. Prisen på at få renset kloakken med vores spulevogn starter fra 940 kr. pr time inkl. moms. Hertil kommer et kørselstillæg.

  Kontakt os i dag, hvis du vil have et tilbud på rensning af en stoppet kloak. Husk, at vi har døgnservice, så vi er klar til at hjælpe hele døgnet. Du finder vores kontaktinformationer her.

  Du kan også læse mere om rensning af kloak her.

  slamsugning hvidovre, slamsugning, slamsugning hørsholm

  Vi er medlem af