Rullegræs

Skal du have anlagt en græsplæne ved brug af rullegræs? Så kontakt ABN Kloakteknik for et godt tilbud i dag. Vi er et veletableret firma med mange års erfaring i mange former for anlægsarbejde. Læs mere om ABN Kloakteknik og rullegræs her på siden.

ABN Kloakteknik – eksperter til rullegræs

Drømmer du om den perfekte græsplæne? Det kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med. Hvad enten du har et nybygget hus og skal have lagt rullegræs, eller din gamle plæne skal fornyes, er ABN Kloakteknik altid klar til at stå for etableringen af din rullegræsplæne. Vi kan også hjælpe ved større projekter, som ved anlægningen af rullegræs i parker og så videre. Intet job er for stort eller for småt for os. ABN Kloakteknik anlægger uden problemer den græsplæne, du altid har drømt om, hvad enten du skal have lagt rullegræs i din egen have, eller det er en virksomhed, der skal have anlagt rullegræs. Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud hvis, du befinder dig på Sjælland og skal bruge et veletableret firma til at lægge dit nye rullegræs. Du finder vores kontaktinformation her.

Rullegræs

ABN Kloakteknik og anlægsarbejde

ABN Kloakteknik er ikke bare eksperter i at lægge rullegræs perfekt. Vi kan faktisk hjælpe dig med diverse former for anlægsarbejde. ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring. Derudover er vi et firma, der elsker glade kunder. Derfor yder vi altid en hurtig og effektiv service. Vi overholder altid alle aftaler, hvad enten det gælder anlæggelsen af rullegræs, eller andet entreprenørarbejde. Der kommer heller ingen ubehagelige økonomiske overraskelser fra vores side. Når du vælger ABN Kloakteknik, er du kort sagt i trygge hænder. Hos os er pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi har den rette erfaring til at hjælpe dig med at finde den mest optimale løsning på alt fra anlægning af rullegræs til en lang række andre entreprenør opgaver. Læs mere om andet anlægsarbejde, som vi udfører her.

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik til anlægning af rullegræs

Det smarte ved rullegræs er, at det er en nem og hurtig måde at etablere en græsplæne på. Dog er der en del forberedende arbejde, der skal udføres korrekt, inden man overhoved kan begynde at rulle græsset ud. Du kan læse mere i en spændende artikel om de ting, der skal holdes styr på, inden man anlægger en græsplæne med rullegræs. Du finder artiklen her. Når du vælger ABN Kloakteknik til at stå for anlægningen af dit rullegræs, kan du altid være helt sikker på, at vi har styr på det hele. Vi ved hvordan man ordner grubningen, så jorden er luftig. Vi kan også teste om din jord er af god eller dårlig kvalitet for græs. Hvis den er af dårlig kvalitet, kan vi forbedre det øverste lag jord uden problemer. Du kan også være helt sikker på, at rullegræsset kommer til at ligge perfekt, da vi altid afretter jorden og lægger rullegræsset på snorlige rækker. 

ABN Kloakteknik og rullegræs – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have anlagt en græsplæne ved brug af rullegræs.

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med diverse former for anlægsarbejde – også med etableringen af rullegræsplæner.

Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Sjælland og anlægger rullegræsplæner for både virksomheder og private.

ABN Kloakteknik elsker glade kunder. Vi er det trygge valg, og vi overholder altid alle aftaler.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af