Priser på akut kloakservice

Hvis uheldet er ude, så er ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig i en fart. Det handler om at få inddæmmet problemet i en fart, så det ikke spreder sig og giver følge skader. Men selvom du skal handle hurtigt, så er det vigtigt at have øje for priserne på akut kloakservice. Priserne spænder vidt, og de kan godt være uigennemsigtige.
Hos ABN Kloakteknik har vi markedets mest konkurrencedygtige priser på akut kloakhjælp, og så går vi ind for fuld gennemsigtighed!

Slamsugning

Specialister i slamsugning med egne slamsugere.

Fra 1.275 kr. inkl. moms

TV-inspektion

Find frem til din kloaks reelle problem billigt.

Ring for pris

Akut kloakservice

Vi kommer og løser dit problem med det samme.

Fra 549 kr. inkl. moms

Døgnvagt

Prisen er inkl.
2 mandetimer

Fra 3.800 kr. inkl. moms

Akut kloakservice med døgnvagt

Uheldet kommer altid på et ubelejligt tidspunkt, men uanset om det også sker sent om natten eller i weekenden, så er vi klar til at rykke hurtigt ud.

Hvis du har en kloak eller afløb, der er stoppet til, så har du brug for akut kloakhjælp. Og hvis problemet er uden for normal åbningstid, og det ikke kan vente, så skal du bruge en kloakmester med døgnvagt.

Vores døgnvagt har altid åbent. Du kan ringe døgnets 24 timer 365 dage om året.

DØGNSERVICE – TIDER

Vores døgnservice gælder i følgende tidsrum:

Man-tor: 14.30 til 6.30 (fredag fra kl. 14)

Weekend: Gælder hele weekenden til mandag morgen kl. 6.30

Når du bestiller vores døgnvagt, så er prisen altid inklusiv 2 mandetimer. Men hvis problemet ikke kan løses så hurtigt, så hjælper vi selvfølgelig ind til det akutte kloakproblem er løst.

Vi sender altid vores mest erfarne kloakmænd, så du er i de bedste hænder. Og vi har alle vores maskiner og vogne til rådighed døgnet rundt, så ingen opgave er for stor uanset tidspunktet på dagen.

Prisen for vores døgnvagt er 3.800 kr. inkl. moms.

Slamsugning