Renovering af alle typer kloaksystemer

Hos ABN Kloakteknik er vi specialister i renovering af kloakker. Vi tilbyder renovering af kloak og vores ekspertise heri til både private og erhverv på hele Sjælland, som har brug for en kompetent, autoriseret kloakmester til at udføre reparation eller kloakrenovering. Vi har erfaring med alle former for kloaksystemer, hvorfor vi også kan tage os godt af dit.

Er der sket skade på dine kloakrør, kan der opstå værre ting som fx vandskade. Fundamentet kan muligvis tage skade, såfremt skaden ikke udbedres. Oplever du derfor problemer med dine kloakker og afløb, bør du omgående tilkalde en kloakmester, der tilbyder grundig renovering af kloakker, så du igen kan få et velfungerende system.

Altid 100% i orden

Når du bestiller kloakrenovering hos os, kan du være ganske sikker på, at du får udført et godt stykke arbejde. Vi er perfektionistiske fagfolk, der tager vores arbejde og vores kunder seriøst. Kloakskader kan være omfangsrige og forårsage stank og tiltrække rotter. Med en renovering af din kloak, kan du blive disse kvit, som er uhensigtsmæssige for enhver bolig eller bygning.

I dag har vi nogle komplicerede værktøjer, der er konstrueret til moderne kloakrenovering. Typisk forbinder man vores arbejde med opgravning af rør og vand over det hele. Men sådan behøver det ikke at være. Med en strømpeforing kan vi effektivt renovere uden at skulle grave en masse op. Hos os får du 100% i orden arbejde, da vi ved alt om kloakker og renovering af kloakker.

Vi er din kvalitets­bevidste kloakmester

Med afsæt i at tilfredsstille vores kunder yder vi altid vores ypperste. Vi har fokus på kvalitet i alt, vi foretager os, således at vi kan stå inde for det udførte arbejde. Vælger du os til en given opgave, går vi ikke hjem, før opgaven er løst. Det er din garanti for, at vi altid leverer som aftalt, og at du er vel vidende om, at du har haft en kompetent kloakmester til at reparere dine kloakrør og andet, der end må have brug for en udskiftning.Har du været ude for en kloakskade, er vi specialister i at begrænse omfanget. Vi kan straks iværksætte en plan for, hvordan og hvorledes vi får udbedret de allerede opståede skader. Så få gjort noget ved det omgående, så du har ro i sindet.

Mange års erfaring og ekspertise

Hos ABN Kloakteknik har vi fokus på dine behov. Det betyder, at vi er der for dig, når du har brug for os. Vi tilbyder professionel rådgivning om, hvordan du vedligeholder dine kloakker bedst muligt med nogle relativt simple indsatser. Vi har mange års erfaring i branchen og en stor ekspertise og indsigt i, hvad der virker. Derfor er vi hurtige til at lokalisere eventuelle fejl og skader, som vi efterfølgende kan udbedre med en grundig kloakrenovering.

Har du spørgsmål til dine kloakker og afløb, eller oplever du udfordringer med tilstopning, er vi parate til at hjælpe dig og rådgive dig, i forhold til renovering af din kloak. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har brug for hjælp her og nu. Husk, at vi har døgnservice. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Døgnvagt ved akutte skader

Er der pludselig et vandrør, der går, eller er der et toilet, der er kraftigt tilstoppet og forårsager oversvømmelse, kan vi kontaktes døgnet rundt. Vi har døgnvagt året rundt, så du altid har en dygtig kloakmester at henvende dig til, når uheldet er ude. Vi kommer, så hurtigt vi kan – og ofte kan vi reparere på stedet. Er det en større opgave, der kræver en kloakrenovering, går vi i gang efter aftale med dig.

Bestil renovering af din kloak hos os

Skal du bestille renovering af dine kloakker og afløb, er vi klar til at løfte din opgave. Vi er professionelle fagfolk, der er klar til at yde en god service og genskabe stabiliteten i dine kloakker, så de fungerer optimalt igen. Lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med, hvor du også kan få et godt tilbud på opgaven. Er du interesseret i at høre mere?Kontakt os på telefon 32 15 29 29, eller skriv til info@abn-kloakteknik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi har også døgnservice 24/7

Er toilettet eller faldstammen stoppet? Vi rykker ud 24 timer i døgnet ved stoppede toiletter og afløb, stoppede faldstammer, vandskader m.m. Vi sidder klar ved telefonen, når uheldet er ude på 32 15 29 29.

Vi er medlem af