Lokal nedsivning af regnvand

Hos ABN Kloakteknik er vi specialister i etablering af anlæg til lokal nedsivning af regnvand. Vi har hjulpet mange private bolig- og virksomhedsejere på Sjælland med tiltag, der kan håndtere større regnmængder. Det danske klima og de generelle klimaforandringer kalder på alternative metoder til at aflede vand, der kommer ved fx massive regnskyl og skybrud.Vi kan etablere en faskine på din grund, som kan klare alt det vand, der kommer fra oven. Vi sørger for, at den kan håndtere en stor nok volumen, således at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er plads nok. Vi kan hjælpe dig godt og sikkert i mål med dit projekt, hvad angår lokal nedsivning af regnvand, så tag os med på råd allerede fra start.

Effektiv håndtering af regnvand

De øgede nedbørsmængder har gjort, at vi i højere grad forsøger at finde effektive løsninger, der kan håndtere regnen så effektivt og sikkert som muligt. I daglig tale kaldes lokal nedsivning af regnvand for LAR, der står for ‘lokal afledning af regnvand’. Begrebet dækker over alle de metoder, man kan tage i brug for at sikre, at man opsamler regnvandet lokalt. Disse skal begrænse eller forsinke regnvandet, således at kloaksystemer ikke kommer på overarbejde.I nogle kommuner er der endda påbud om, at man selv skal sørge for at håndtere lokal nedsivning af regnvand. Her udregner man, hvor meget regn der givetvis falder på diverse overflader. Hertil nedgraver man føromtalte faskiner i jorden, som skal holde på vandet og stille og roligt lade det sive ud af bunden.

Kyndig rådgivning og vejledning til den rette løsning

Der er ofte tale om fire tiltag, når vi taler lokal nedsivning af regnvand. Der er nedsivning, forsinkelse, magasinering og fordampning. Hvad angår nedsivning, er vi eksperter i etablering af disse anlæg, som modvirker, at de kommunale kloakker lider overlast. Vi kan hjælpe dig med at få gravet faskiner ned, så du har din ryg fri. Særligt hvis du er bosat i en kommune, hvor du er underlagt pligt for at gøre noget, der bekæmper regnvandet. Vi er professionelle fagfolk, der nok skal rådgive og vejlede dig til den løsning, der passer bedst til forholdene på din grund samt dit budget.Kontakt os gerne, hvis du vil have rådgivning og vejledning til lokal nedsivning af regnvand. Du finder vores kontaktinformation her.

Installering af anlæg til lokal nedsivning af regnvand

Er du interesseret i at få installeret et anlæg til lokal nedsivning af regnvand, og vurderer vi også, at det er det, der skal til, kan vi eksekvere opgaven. Vi er kompetente ud til fingerspidserne, da vi har serviceret mange forskelligartede kunder med såvel store som små opgaver. Vi sikrer, at alt fungerer optimalt, således at du har et pålideligt system, du kan regne med. Vi graver dine faskiner ned, hvis det er det, der skal til, laver regnbede eller vandgrøfter. Der er flere muligheder. Vi skal nok foretage en konkret vurdering på stedet, så du får den stærkeste og mest holdbare løsning, som også kræver mindst muligt arbejde og vedligeholdelse for dig.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Høj kvalitet og fokus på god kundeservice

Hos ANB Kloakteknik får du altid håndværk i høj kvalitet. Vi er et utroligt detaljeorienteret kloakfirma, der sætter en ære i at levere gode og stabile løsninger til vores kunder. Vi har fokus på slutproduktet, som skal være af ypperste kvalitet, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Hos os er god service en forankret del af vores arbejdsmæssige DNA, hvorfor du altid bliver imødekommet af en venlig og serviceminded kloakmester, der er parat til at løfte din opgave med lokal nedsivning af regnvand til perfektion. Sammen skaber vi de bedste resultater.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få en vurdering af dit projekt, kommer vi gerne forbi til en ganske uforpligtende samtale om dine behov. Vi ser på, hvad der bedst kan svare sig med afsæt i din økonomi. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på LAR-anlæg (lokal nedsivning af regnvand) hos dig, som vi tilbyder til en konkurrencedygtig pris. Faktisk er vi blandt de billigste på Sjælland, så du kan spare penge ved at få det udført af os. Og vi har naturligvis fuld autorisation.Kontakt os for nærmere aftale eller spørgsmål på telefon 32 15 29 29, eller skriv til info@abn-kloakteknik.dk. Vi glæder os til at høre om dit projekt, så vi kan hjælpe dig.

Vi er medlem af