Rensning af kloak

ABN Kloakteknik tilbyder hurtig og effektiv rensning af din kloak. Er din kloak stoppet til kan vi med vores special designede bil og udstyr sørge for, at der kommer frit gennemløb. ABN Kloakteknik er din specialist, når det gælder rensning af kloakker. Vi sørger for højtryksspuling af kloakker med mere. Kloak rensning og højtryksspuling er en yderst effektiv måde til at få faldstammer og selv afløb i køkken og bad til at løbe igen. Ring, skriv eller udfyld kontaktboksen nedenfor, hvis du ønsker et tilbud på rensning af din kloak.

Hurtig og effektiv rensning af kloak

Vi sørger for hurtig og effektiv rensning, hvis kloakken er stoppet, eller hvis du oplever vedvarende lugtgener fra afløb eller kloak. Hos ABN Kloakteknik kommer vi altid til aftalt tid, og vi rykker ud så hurtigt vi overhovedet kan. Har du en tilstoppet kloak, som hindrer dine andre afløb fra toilet, køkkenvask, håndvask eller gulvafløb, kan vi levere kloakrensning hele døgnet. Så vil en eventuel tilstopning fjernes, og jeres kloaksystem og afløb kommer til at virke igen.

Rensning af kloak på hele sjælland

Fra vores base i Hvidovre kører vi ud til kunder på hele Sjælland – og det både til private og erhverv. Vores special designede kloakrensnings bil kan hurtigt komme forbi og højtryksspule kloakken, så den er ren igen. Kontakt os på telefon eller på mail, eller udfyld kontaktboksen. Vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på rensning af kloakken. Se alle områderne vi kører i her.

Rensning af kloak for alle

Uanset om du er privat boligejer, eller om du har en virksomhed med et større domicil med en stor grund til, er det lige vigtigt, at der er etableret nogle driftssikre kloaksystemer og afløb. Vi tilbyder også TV inspektion, der sikre at ens kloaksystem er intakt. I forbindelse med Tv inspektioner anbefaler vi, at man inden TV Inspektionen for fortaget en kloak rensning. Vi kan tilbyde at klare det hele samlet. Læs mere om TV inspektion her.

Vi klarer også spuling af tagrender

Højtryksspuling er et effektivt middel til mange opgaver, og som nogle af de få inden for branchen tilbyder vi også rensning af dine tagrender. Rensning af tagrender kan især være nødvendigt om efteråret, når bladede er faldet af træerne. Her oplever vi ofte at blade og andet skidt stopper tagrenden til. Men der kan selvfølgelig være mange andre grunde til at din tagrende har behov for rensning – hele året. Vil du slippe for besværet med at rense tagrender, så kontakt os. Vi sørger for professionel og effektiv rensning af dine tagrender.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af