etablering af Nyt kloaksystem

Skal du have etableret et nyt kloaksystem, er vi hos ABN Kloakteknik professionelle fagspecialister, der kan hjælpe dig. Der kan være mange grunde til at få et nyt kloaksystem. Det kan for eksempel være i forbindelse med byggeriet af et nyt hus eller erhvervsejendom, eller det kan skyldes udskiftning af et gammelt system, der ikke længere fungerer optimalt, hvor renovering og reparation ikke er tilstrækkeligt.Vi har hjulpet rigtig mange kunder gennem årene med, at få opført et helt nyt kloaksystem, således at regnvand og spildevand ledes de rigtige veje, og der ikke opstår vandskader på din bolig. Du bør derfor sikre dig, at du får etableret et nyt, korrekt kloaksystem af en autoriseret kloakmester, hvilket vi naturligvis er og kan hjælpe dig med.

Nyt kloaksystem til både regnvand, dræn og spildevand

Vi har stor erfaring med opførelse af nye kloaksystemer  til både regnvand, dræn og spildevand i alle typer huse og bygninger. Det er vigtigt at have et velfungerende kloaksystem, da der ellers ikke er noget til at lede vandet væk fra din bolig og din grund. Er det ældre systemer, der ikke er tidssvarende eller underdimensioneret, kan det meget vel betyde, at de skal udskiftes med nye, der lever op til nutidens standarder. Der stilles større krav i dag grundet større vandmasser, og det er derfor op til dig at sikre, at du har de rette omstændigheder i forhold til afledning af vand. Det kan vi hjælpe dig med, så du er sikker på, at du har et godt kloaksystem, der virker efter hensigten.

For private og erhverv

Uanset om du er privat boligejer, eller om du har en virksomhed med et større domicil og en stor grund til, er det lige vigtigt, at der er etableret nogle driftssikre kloaksystemer og afløb. Et nyt anlæg i forbindelse med nybyggeri er uden tvivl noget nemmere at gå til sammenlignet med en ældre bolig, der skal have skiftet det gamle ud. Men vi tager imod alle opgaver – store som små – da vi har ekspertisen og erfaringen til at eksekvere på alt, der har med kloakarbejde at gøre. Derfor er du velkommen hos os, hvis du skal have nyt anlæg til kloakker.Kontakt os gerne for mere information om, hvordan vi kan lave et nyt kloakanlæg hos dig til fornuftige priser. Du finder vores kontaktinformation her.

Kan tilsluttes det kommunale kloaksystem

Når vi opfører et  nye kloaksystemer, sikrer vi, at dette kan tilsluttes det kommunale kloaksystem. Vi indhenter de nødvendige tilladelser hos kommunen, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi anser det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at alle vores kunder har nogle solide kloakker, der er rene og velfungerende. Vi har set konsekvensen af oversvømmede kloaker, der ikke kunne holde til presset, og det er kan blive en bekostelig affære. Derfor er det alt afgørende, der kommer de rette hældninger, tætte pakninger og meget andet, når der for eksempel lægges kloakrør i en bolig.Er der de mindste utætheder, skal soklen ødelægges med henblik på restauration og genetablering. Vælg derfor et velrenommeret kloakfirma til opgaven, der udfører jobbet med stor grundighed og omhu. Det gør vi, fordi vi tager dig og din opgave seriøst.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Kvalitet til tiden

Alt, vi udfører, bliver gjort med stor viden og ekspertise. Vi har fokus på den gode kvalitet, så du får et holdbart kloaksystem, der kan klare vandmasserne. Bor du på landet, vil man typisk nedsive vandet på egen grund, hvilket vi også kan hjælpe dig med. Sætter du pris på et kvalitets- og detaljeorienteret firma, der kan levere håndværk af usædvanlig høj kvalitet, er vi parate til at hjælpe dig. Vi er kompetente ud til fingerspidserne, og vi sætter en ære i at gøre vores kunder glade.

Få et godt tilbud på et nyt Kloaksystem

Er du interesseret i, at høre mere at få et nyt kloaksystem, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder samt giver dig et godt tilbud på opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 32 15 29 29 eller på mail info@abn-kloakteknik.dk, så vi kan hjælpe dig godt og sikkert i mål.

Vi har også døgnservice 24/7

Er toilettet eller faldstammen stoppet? Vi rykker ud 24 timer i døgnet ved stoppede toiletter og afløb, stoppede faldstammer, vandskader m.m. Vi sidder klar ved telefonen, når uheldet er ude på 32 15 29 29.

Vi er medlem af