Kloakmester med autorisation

Har du brug for en kompetent autoriseret kloakmester på Sjælland, er vi hos ABN Kloakteknik et professionelt kloakfirma, der servicerer både private og erhverv. Vi tilbyder en bred vifte af forskelligartede services som kloakmester, hvilket vi har fuld autorisation i. Vi er blandt andet specialister i:

Etablering af nyt anlæg

Pumpebrønde

Omfangsdræn

Højvandsluk

Regnvandssikring

TV-inspektion

Slamsugning

Renovering og reparation

Installation af rottespærre

Står du og mangler en til reparation eller renovering, er vi klar til at løfte din opgave. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der har fokus på god service og håndværk i særklasse. Derfor kan du altid regne med, at vi tager os rigtig godt af både dig og din opgave.

Kloakmester – Storkøbenhavn og resten af Sjælland

Når det kommer til kvalitet, går vi aldrig på kompromis. Vi er fagligt stolte håndværkere, der sætter en ære i at servicere vores kunder med alle former for kloakarbejde, som vi udfører til perfektion. Vi forlader dig nemlig ikke, før det er 100% i orden. Sætter du pris på at vide, at du entrerer med en kompetent og grundig autoriseret kloakmester, der kan sit kram og har serviceret et væld af kunder med stor succes, er vi den rette til jobbet. Vi står til rådighed, uanset hvor på Sjælland du måtte befinde dig.

Vi har fokus på dine behov, hvorfor vi lægger vægt på en god dialog om, hvad du ønsker udført. Vi er af den overbevisning, at god kommunikation er vejen til et godt resultat, så tag os endelig med på råd, hvis du skal bruge en autoriseret kloakmester til et projekt i din private bolig eller firma.

Ingen opgave er for stor eller lille

Vi har stor erfaring med såvel store som små projekter og opgaver. Vi har udført omfattende renoveringer i store boligblokke samt reparationer af enkelte rør i kloaksystemer. Vi favner derfor bredt og er modtagelige overfor alle størrelser ordre. Så kom gerne til os, selvom du måske kun har et stoppet toilet.

Vi går med samme indstilling til opgaver: at de skal løses perfekt, så fx toilettet igen fungerer optimalt for kunden. Og skal der større reparationer til, tager vi en indledende snak om, hvad der efter vores faglige vurdering skal til for at komme godt i mål med opgaven. Normalt kan vi iværksætte de fleste opgaver på stedet, da det typisk kan være stoppede kloakker og afløb. Her har vi det rette udstyr til at kunne søge fejl, som vi kan udbedre med det samme.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Få en autoriseret kloakmester – døgnvagt

Hos ABN Kloakteknik ved vi, at skader kan opstå når som helst på døgnet, og netop af denne grund tilbyder vi en døgnvagt, som rykker ud ved akutte skader. Det vil sige, at du altid kan ringe til os, hvis du har en tilstoppet faldstamme eller pludselig ser en begyndende vandskade. Vi kommer både nat og dag så hurtigt som muligt, da vi tager dit problem seriøst. Særligt hvad angår en potentiel vandskade, kan det blive en dyr affære. Det kan i værste fald føre til ødelæggelser på fundamentet i et hus, hvis ikke kloakker og afløb fungerer optimalt.

Kan vandet ikke ledes væk fra huset, kan der opstå fatale skader. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os med det samme, og lader tvivlen komme dig til gode. Vi rådgiver dig også om, hvordan du bedst muligt kan vedligeholde dine kloakker og afløb.

Modtag et uforpligtende tilbud

Har du en forestående opgave, hvor du får brug for en kloakmester med mange års erfaring og ekspertise, kommer vi gerne og ser på din opgave. Sammen tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Om du skal have etableret et nyt anlæg, isoleret kælder, lagt omfangsdræn eller have renoveret kloakrør – vi kan hjælpe med det hele.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, og faktisk er vi blandt de absolut billigste kloakmestre i hovedstadsområdet. Værdsætter du håndværk i høj kvalitet, og vil du være sikker på, at du har med en detaljeorienteret kloakmester at gøre, hører vi gerne fra dig.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 32 15 29 29, eller skriv til info@abn-kloakteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig godt og sikkert i mål med dit projekt. Så kontakt os allerede i dag, så vi kan rådgive dig til den rette løsning til dine behov.

Vi er din autoriserede kloakmester i dit lokale område

Vi kører på det meste af Sjælland og udfører kloakarbejde og andre services du finder her på vores hjemmeside. Klik på nedenstående link og se de specifikke områder vi arbejder i. 

Vi er medlem af