Pumpebrønde i høj kvalitet

Har du brug for en pumpebrønd i din bolig? Hos ABN Kloakteknik har vi monteret mange pumpebrønde i alverdens bolig og bygninger på Sjælland. Det er en effektiv metode til at slippe af med eksempel regnvand og spildevand, som ikke selv kan trække væk. Brønden løfter ganske enkelt vandet og på den måde hjælper det væk, således at det kan løbe til kloakken.I tilfælde af at du har en lavtliggende kælder i din bolig, er det en rigtig god idé at investere i en pumpebrønd, så du undgår at døje med vand i kælderen. Vi har forskellige modeller, som vi kan anbefale dig med afsæt i, hvorledes dine behov ser ud. Det vil vi foretage en vurdering af, når vi ser din bolig.

Få pumpebrønde, der sikrer mod tilbageløb af vand

Når dit kloaksystem er tilsluttet det kommunale kloaknetværk, vil dine pumpebrønde pumpe vandet ud i det kommunale system, så snart at pumpen er fuld. Denne proces sker helt automatisk. Den bidrager også til, at der ikke sker tilbageløb af vand. Det kan nemlig være yderst skadeligt, hvis der løber vand tilbage fra det kommunale system til dine afløb.

Kompetent og professionel montering

Skal du have monteret pumpebrønde i din bolig eller på din grund, er vi den rette til opgaven. Som autoriseret kloakmester gennem mange år har vi serviceret et væld af boligejere med pumper i høj kvalitet. Vi graver ud, hvis dette er nødvendigt, og vi sikrer os, at pumperne bliver sat og installeret korrekt. Vi er professionelle fagfolk, der har prøvet det mange gange før, hvorfor vi er hurtige og effektive uden at slække på kvaliteten.Kontakt os gerne for mere information om pumpebrønde, eller hvis du ønsker en pumpebrønd monteret på din grund. Du finder vores kontaktinformation her.

Altid pumpebrønde til en skarp pris

Her hos ABN Kloakteknik tilbyder vi driftssikre, robuste og pålidelige pumpebrønde til en skarp pris. Vi har en bred palette af forskellige pumper, som vi gerne rådgiver og vejleder dig om. Vi er af den overbevisning, at et godt kundeforhold beror på nærvær og god kommunikation i øjenhøjde. Derfor gør vi en dyd ud af at vejlede vores kunder i, hvad en pumpebrønd kan tilføre deres bolig. Det kan også være svært for en lægmand at vælge den helt rigtige pumpe til netop din bolig, hvorfor vi giver vores klare anbefalinger med afsæt i din økonomi og budget.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

God og stabil løsning

Erfarer du af og til eller jævnligt problemer med at komme af med vandet, og opstår der uhensigtsmæssigt store vandmængder, er pumpebrønde den oplagte mulighed for dig. Det er en god og stabil løsning, der holder i mange år, og du skal ikke selv foretage dig noget som helst, når først den er monteret og tilsluttet det kommunale system. Vi kan varetage hele projektet for dig fra start til slut, så du får den bedst mulige løsning.Kvalitet er en mærkesag hos os, hvorfor du kan være ganske sikker på, at vi udfører jobbet til perfektion. Vi er alle fagligt stolte kloakfolk, der leverer vores ypperste hver dag, vi går på arbejde. Så bestil du trygt din opgave hos os

Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer forbi og sammen finder vi den løsning, der passer dig. Men der er ingen tvivl om, at der skal og bør gøres noget, hvis du døjer med vandet omkring din bolig. Det kan blive dyrt ikke at foretage sig noget, hvorfor det er en fornuftig og langtidsholdbar løsning at få pumpebrønde monteret og installeret.Kontakt os for bestilling eller få et uforpligtende tilbud på telefon 32 15 29 29, eller skriv til info@abn-kloakteknik.dk.

Vi har også døgnservice 24/7

Er toilettet eller faldstammen stoppet? Vi rykker ud 24 timer i døgnet ved stoppede toiletter og afløb, stoppede faldstammer, vandskader m.m. Vi sidder klar ved telefonen, når uheldet er ude på 32 15 29 29.

Vi er medlem af