Rørbrud tjekkes efter med TV-inspektion

Der er rigtigt mange fordele ved at anvende TV-inspektion som kloakmester og for slet ikke at tale om de åbenlyse fordele for vores kunder. Når vi tjekker efter for eventuelle rotter og rørbrud, kører vi et kamera ind for at se efter, om der er rør, der er flækket. De flækker typisk på langs eller på tværs – begge to scenarier, man som boligejer helst skal undgå. Har du mistanke om, at uheldet alligevel har været ude, er vi så privilegerede, at vi har topmoderne udstyr til at undersøge det.

Vores udstyr til TV-inspektioner er blevet en uundværlig del af vores arbejde, da det giver os mulighed for at kunne udføre vores arbejde meget mere grundigt og omhyggeligt. Vi kan se alt på vores monitor, og vi kan måle, præcis hvor langt henne skaden er sket. Er der rør, der er flækket, vil vi øjeblikkeligt igangsætte reparation eller opgravning af de ødelagte rør. Vi tager en dialog med dig om, hvad vi mener, der bør gøres, samt giver et prisoverslag.

Vil du undgå denne form for skader, som koster mange penge at udbedre, har du mulighed for at få en fast aftale om, at vi kommer og tilser dine installationer med jævne mellemrum. Så er du godt dækket ind, og vi kan tage eventuelle udfordringer i opløbet.

Tilstopninger af lunke kan forebygges

Er der en lunke, der er tilstoppet, kan vi se det med en TV-inspektion. En lunke er bygget op sådan, at vandet løber gennem et lige rør, hvorefter der kommer en bue/bakke med et efterfølgende hulrum. Her bliver vandet bremset, da disse kan være ret dybe. Det kan medføre tilstopninger, da fx papir bliver bremset og skaber prop. Ved at bruge vores kamera kan vi gå ind i en lunke og se, hvordan det ser ud, så vi kan finde ud af, hvordan vi skal afhjælpe en tilstopning. Det kan blandt andet gøres ved at spule det ud.

Når vi udfører sådanne opgaver, er der fokus på at få tjekket det ordentligt efter i alle mulige kroge og vinkler, som kan gemme på skidt, der bør tømmes grundigt og effektivt. Vi har hjulpet kunder med det mange gange før med stor succes, hvorfor vi også kan hjælpe dig.

Rottesikring og reparation af rotteskader

Rotter og rørbrud – det er alment kendt, at rotter flokkes om og formerer sig i kloakkerne. Men hvor stor skade, de egentligt kan forårsage, er ofte kun kendt af os specialister, som hver dag støder på rottereder og ødelagte vandledninger. Da vi er autoriseret rottespærremontør, kan vi opsætte rottespærrer i dine rørinstallationer og vandledninger, således at de bekæmpes effektivt. Vi anvender igen TV-inspektion til at se, hvor rotterne befinder sig i systemet, så vi kan få bugt med dem. Vi fjerner rottereder, så de ikke tilstopper afløb eller værre endnu – gnaver hul på vandledninger.

Rotteskader er en stor plage for det generelle kloaksystem og bør have maksimal opmærksomhed. Vi tilbyder rottesikring med rottespærrer, som mindsker forekomsten af skadedyr. Da vi er autoriseret, ved vi, grundet mange års erfaring, hvad der skal til for at komme sådanne problemer til livs.

Se områder vi kommer ud til her. Kontakt os gerne, hvis du vil rotter og rørbrud til livs på din ejendom. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Rødder fjernes ved rodfræsning

Er der rødder i selve kloakrøret, kan man ved hjælp af en rodfræser skære disse effektivt over, således at de ikke længere er til gene. Det er et effektivt værktøj, der uundværligt i vores arbejdsmæssige sammenhænge. Vi kan med andre ord klare alt, der hedder kloakker uden for huset, under huset samt alle omkringliggende initiativer som dræn og meget andet, der hjælper med at holde husets konstruktion sund.

Er du i gang med at planlægge, hvordan dit nye hus skal se ud, eller har du brug for en kloakmester og entreprenør til at udføre det grundlæggende arbejde, er vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Vi er medlem af