Entreprenør med brede kompetencer

Hos ABN Kloakteknik er vi specialiseret i kloakker og arbejder dagligt som entreprenør på såvel store som små projekter, hvor der skal graves ud og lægges vandledninger. Vi tilbyder services som betonarbejde, fundamentarbejde, gravearbejde og opgravning af sprængte vandledninger til både private og erhverv, som har brug for en kompetent fagmand til at rådgive og vejlede om alt fra betonarbejde til gravearbejde i forbindelse med kloakarbejde. Vi har mange års erfaring i branchen og er derfor vant til at varetage forskelligartede projekter. Vi favner derfor bredt, hvad angår kompetencer og kan også tilbyde at støbe sokler/fundament og lave udgravninger til have og meget andet.

Når det kommer til kloakarbejde, er der flere trin i proceduren. Der er naturligvis det indledende med tegninger og planer over huset eller bygningen. Det kan være, at der skal udarbejdes et fundament for eller udføres noget betonarbejde, hvis der er tale om særlige konstruktioner. Vi er klar til at løfte opgaven uanset størrelsesorden og kompleksitet.

Professionel entreprenør med fokus på kvalitet

Som entreprenør er vi vant til at samle trådene og bevare det gode overblik over projekter, der griber om sig. Vi kører på hele Sjælland, hvor vi dagligt servicerer mange boligejere, der er i færd med at bygge nyt hus eller ved at få renoveret. Der kan være flere årsager til, at man kan få brug for en entreprenør til at hjælpe med at bygge fundamentet og tage sig af kloaksystemet.

Uanset hvad vi foretager os i ABN Kloakteknik, er det med fokus på kvalitet. Det er ganske ufravigeligt, da det er her, vi skaber de glade og tilfredse kunder, der sætter pris på vores arbejde. Når det kommer til entreprenørarbejde, går vi ikke på kompromis med hverken vores egen personlige eller faglige integritet. Vi giver vores kunder den kvalitet, de har fortjent, således at deres løsning holder i rigtig mange år. Skal du bygge nyt hus, står vi til rådighed og kan klare alt grave- og betonarbejdet.

Kompetent ud til finger­spidserne

Har du brug for en entreprenør, der ved, hvad han laver, er vi parate til at hjælpe dig. Er det i forbindelse med et helt nyt hus, er du velkommen til at tage os med på råd i den indledende fase, hvor huset tegnes, så vi kan give vores faglige vurdering i forhold til projektet. Det er vigtigt at have et velfungerende kloaksystem samt velsmurte afløb, der fungerer upåklageligt, da man ellers ikke ville kunne skille sig af med vandet på ordentlig vis – og der kan opstå skader.

Vi er kompetente fagfolk, der favner bredt inden for kloakservice. Vi ser mange forskellige typer opgaver, hvor der ofte er behov for nogle komplekse løsninger. Her spiller vores erfaring, viden og ekspertise en vigtig rolle, da vi er i stand til at eksekvere på både nedgravning af vandledninger og opgravning af sprængte hos private boligejere til et større arbejde med fundamenter for andre håndværksmæssige fag, der efterspørger vores service. Mangler du en entreprenør, der er kompetent ud til fingerspidserne, er vi den rette at entrere med. Vi sikrer, at kvaliteten er i højsædet, og at vi er færdige til aftalt tid, så der kan komme andre håndværkere til.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hjælpen er altid lige i nærheden

Når du er kunde hos os, kan du altid få hjælp. Vi har døgnbemanding på, da vi gerne vil hjælpe vores kunder, når de har brug for os. Det kan være, at det pludselig er skybrud, der er årsag til, at der står vand i kælderen. Her kan vi komme hurtigt ud og få det udbedret og foretaget en vandsikring. Som professionel entreprenør har vi selvfølgelig alt, der skal bruges af udstyr og maskiner til de forskelligartede opgaver, vi møder på vores vej hver eneste dag. Vi skal ikke leje maskiner hos andre, hvorfor vi er meget agile og kan rykke hurtigt på hvilken som helst forespørgsel.

Entreprise til en konkurrence­dygtig pris

Når det kommer til prisen på vores entreprise, er vi konkurrencedygtige og tilbyder særdeles fair priser, hvor du får rigtig høj kvalitet. Er du interesseret i at høre mere om vores konkrete priser og services som entreprenør, der tilbyder betonarbejde, fundamentarbejde, gravearbejde og opgravning af sprængte vandledninger, er du velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende. Her kan du også få et godt tilbud på din opgave, så du får overblik over dit projekt, hvis du eksempelvis er i færd med at bygge nyt hus eller måske skal have helt nyt kloaksystem. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er medlem af