INSTALLATION AF ROTTESPÆRRE

 

Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi opsætning af rottespærre på hele Sjælland. Vi sørger for, at der ikke kommer rotter i dit afløb.

Rotter kan være en stor udfordring. På grund af de milde vintre, vi oplever mere og mere i Danmark, har rotterne fået bedre betingelser. Det betyder, at flere og flere husejere og grundejere oplever problemer i afløb og kloakker forårsaget af rotter. Rotter bygger ofte reder i kloakken. Og samtidig er de ofte skyld i brud på kloakrør, da de bider i rørene. Heldigvis kan ABN Kloakteknik hjælpe dig, hvis du oplever problemer med rotter.

 

AUTORISEREDE INSTALLATØRE AF ROTTESPÆRRER

Hos ABN Kloakteknik er vi autoriserede installatører i rottespærre. Det betyder, at vi har den rette erfaring, ekspertise og ikke mindst udstyr til at kunne opsætte en rottespærre i rørinstallationer og vandledninger. For os at se, som eksperter, er det vigtigt for grundejere at have stor fokus på bekæmpelse af rotter. Rottereder kan hurtigt tilstoppe kloakken men værre er, hvis rotterne bider eksempelvis vandledninger over. Du kan læse mere om rotter og brud på rør her. En tilstoppet kloak kan for eksempel ende med en oversvømmelse af husets sokkel. Derfor vil vi altid anbefale en rottespærre, hvis du oplever rotter på din grund. En rottespærre er et effektivt våben mod formering af rotterne i kloakken.

En rottespærre er egentlig en simpel men effektiv løsning, hvis du har problemer med rotter i kloakken, eller på din grund. Rottespærren har to klapper, som placeres i kloakledningen i brønden. Det gør, at vandet kan løbe igennem klapperne, men rotterne kan ikke komme ind.

Installation af rottespærre på hele sjælland

 Vi tilbyder installation af rottespærre på hele Sjælland fra Hillerød til Stege. Vi har base i Hvidovre og rykker hurtigt ud, hvis du har problemer med rotter i din kloak eller har oplevet rotter på din grund. Når vi kommer ud for at hjælpe, er det første vi gør at lave en TV-inspektion. Vores udstyr giver os mulighed for at se grundigt ned i kloakken for at lokalisere rotterne præcist og omfanget af rotternes skade på rør og ledninger. Du kan læse mere om, hvordan vi laver en TV-inspektion her.

Efter installation af rottespærren er den en fordel med et årligt eftersyn af spærren, for at sikre at den stadig fungerer optimalt.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker mere information om installation af rottespærrer i din brønd eller for et uforpligtigende tilbud. Eller hvis du har oplevet rotter på din grund, og har brug for akut hjælp – husk vi har døgnservice. Du finder vores kontaktinformation her.

 

Montering af rottespærre
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af