Din lokale slamsuger i København og på Sjælland

ABN Kloakteknik er din specialist, når det gælder slamsugning. Vi klarer snildt rensning af alt fra faldstammer og brønde til sugning af septiktanke. Fra vores base i Hvidovre kører vi til både Frederiksberg, Valby, København – ja, i hele Hovedstadsområdet samt på resten af Sjælland. Ring, skriv eller udfyld kontaktboksen nedenfor, hvis du har brug for slamsugning.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hurtig og effektiv slamsugning

Vi sørger for hurtig og effektiv slamsugning, hvis uheldet er ude og kloakken er stoppet. Derudover er vi også klar til at rykke ud i forbindelse med oversvømmelser og kan hurtigt være fremme til opsugning af vand, så skader begrænses og hurtigt kan udbedres.

Slamsugning for både private og erhverv

Du er velkommen til at henvende dig til ABN Kloakservice angående slamsugning både som privatkunde og som erhvervskunde. Vi klarer slamsugning for både private, erhverv og boligforeninger i Hvidovre, Valby og på Frederiksberg – ja, vi rykker ud i hele Hovedstadsområdet og kører også på resten af Sjælland.

Laveste pris i Hovedstaden, få tilbud

Hos ABN Kloakteknik kan vi prale af nogle af de laveste priser i Københavnsområdet. Hvis du vil have høj service til lave priser, så skal du kontakte os – ring, skriv eller udfyld kontaktboksen og få et tilbud på slamsugning.

Vi er medlem af