TV-inspektion af dine kloakker og afløb

Oplever du problemer med dine kloakker og afløb, der fx kan være tilstoppede? Når et hus eller anden bygning bygges, vil der være mange skjulte rørinstallationer og kloakledninger. Disse kan ikke ses, da de ligger under jorden og derfor kan være svære at reparere og ikke mindst finde ud af, hvad der er galt med dem. Hos ABN Kloakteknik er vi en autoriseret kloakmester, der tilbyder TV-inspektion. Det giver os mulighed for netop at undersøge de ting, vi ikke kan se over jorden, således at vi kan iværksætte et eventuelt renoveringsarbejde.

Vi anvender ofte TV-inspektion i husstande til grundige og effektive undersøgelser af kloakledninger til at lokalisere utætheder, lækager, brud, tilstopninger og meget andet. Ved at føre et kamera ned i kloakledninger og andre umiddelbart utilgængelige områder og installationer kan vi hurtigt få syn for sagen og overblik over, hvad der er galt.

Ydermere er TV-inspektion med til at gøre, at man kan sikre sit hus ved at forhindre problemer, tilstopning grundet massivt fedtlag, rotter, der har gnavet sig ud gennem slidte rør og har lavet rottereder. Og så tilbyder vi at lave tilstandsrapporter af hele kloaksystemet, hvilket ikke er en del af tilstandsrapporten, når du skal købe et hus. Det kan potentielt spare dig for mange penge, hvis fejl og skader opdages før et huskøb, da vi kan se, hvor slidt kloakken er og kan vejlede jer i forhold til, hvordan der skal laves ny kloak.

Professionel TV-inspektion af erfarne kloak­specialister

Med en grundig TV-inspektion kan vi få øje på selv de mindste detaljer. Bliver tingene taget i opløbet, kan vi afværge mange problemer på forhånd, så de ikke opstår og forårsager skader. Uanset om du har brug for service og eftersyn eller akut behov for vores assistance, har vi altid et godt kort på hånden i form af vores kamera, som kan nå der, hvor vi ikke selv kan se. Det giver os en langt bedre indsigt i forfatningen af de kloakledninger, der ligger under jorden, hvorfor vi kan komme med vores faglige vurdering af og anbefaling til, hvad der kan og eventuelt bør gøres på sigt.

Som autoriseret kloakmester har vi vores eget udstyr og er meget fleksible i forhold til at kunne udføre opgaver med det samme, vi opdager dem. Vi skal ikke ud og leje os til maskiner og TV-inspektion, da vi selv råder over noget af markedets bedste og mest intelligente udstyr til kloakservice. Har du mistanke om, at du meget vel kan have tilstoppede kloakker, eller ser du vand i kælderen eller et fugtigt fundament? Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan af- eller bekræfte, om der er noget alvorligt galt, vi bør udbedre omgående.

Opdag rotte­problemer med det rette udstyr

Har du problemer med rotter, en lunke eller måske rødder i forbindelse med dit kloaksystem, kan disse opdages med det rette udstyr. Her er TV-inspektion et utroligt gavnligt stykke teknologi, som giver os indblik i, hvad der sker i rørledninger og installationer. Rotter kan skabe store problemer for hele kloaknettet og forårsage uhensigtsmæssigheder, der kan få dyre konsekvenser.

Har du anelser om, at der kan være noget galt, eller har du sågar set rotter, kan vi omgående komme ud til din bopæl og foretage en TV-inspektion for at klarlægge, om der vitterligt er nogle udfordringer her, som bør iværksættes et stykke arbejde for at afhjælpe. Det kan også være rørbrud eller en lunke, der er skyld i en tilstopning, som kan skabe oversvømmelser omkring soklen, der i sidste ende smuldrer og koster en dyr affugtning og reparation.

Du kan læse mere om rotter, rørbrud og tv-inspektioner her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Indgå en fast serviceaftale

For at undgå dyre og ubehagelige overraskelser kan du indgå en fast aftale med os om, at vi med faste, jævne mellemrum fører eftersyn med dine kloakker og afløb. Bor du i en ældre bolig, hvor rørinstallationer og vandledninger er sårbare, vil det give rigtig god mening at få dem tjekket efter relativt ofte. Det kan være, at du tidligere har erfaret, at der forholdsvist nemt opstår problemer. Problemer, der potentielt kan blive rigtigt dyre at udbedre. Som fx et brud på en vandledning, der skaber en oversvømmelse og ødelægger husets sokkel.

Ønsker du at indgå en fast serviceaftale, kan du selv slippe for alle bekymringer, der ellers måtte være i forbindelse med dine kloakker; særligt hvis du bor i en ældre bolig eller et område, hvor der ofte er problemer med store vandmængder. Her kan vi med faste intervaller service dine rottespærrer, fedtudskiller og brøn samt alt inden for kloak.

Som eksperter med mange års erfaring inden for kloakservice, mener vi, at TV-inspektion er en af de bedste opfindelser inden for vores fag. Vi holder os kontinuerligt opdateret på den teknologi, der udvikles, hvilket gør, at vi kan løse vores opgaver endnu smartere og mere effektivt. Vores altoverskyggende fokus er at kunne levere en høj service og håndværk i høj kvalitet til alle vores kunder.

Kontakt os for nærmere aftale om TV-inspektion

Skal du have udført en TV-inspektion eller have en faglig vurdering af et muligt opstået problem, kommer vi gerne og ser på sagen. Du kontakter os bare for nærmere aftale, og så finder vi ud af, hvornår det passer dig bedst. Vi anbefaler dog, at du ringer til os med det samme, hvis det er noget, du lige umiddelbart tænker kan være potentielt skadeligt eller hurtigt udvikle sig til noget større og mere omfangsrigt.

Vi er medlem af