Fået en vandskade?

Hvis uheldet er ude og du får en vandskade, så rykker ABN Kloakteknik gerne ud – også selvom det er midt om natten. Hos ABN Kloakteknik står vi altid klar til at hjælpe ved oversvømmelse eller anden form for vandskade. Har du brug for hjælp, så ring, eller skriv. Du kan finde vores kontaktinformation her.

 

Vi har døgnvagt

Som en ekstra service har vi døgnvagt, så er uheldet ude en aften, nat eller weekend kan du altid komme i kontakt med os, og vi rykker ud med det samme. Du kan kontakte vores døgnvagt på 32 15 29 29.

 

Hurtig og effektiv hjælp

Hos ABN Kloakteknik ved vi, hvor vigtigt det er at få dæmmet op for skaden og få den afhjulpet hurtigst muligt. Derfor rykker vi ud så hurtigt vi overhovedet kan og får hurtigst muligt opsuget det værste og kommer i gang med at udbedre skaden, så snart vi er på stedet. Se hvilke områder vi rykker ud til her

 

Kontakt os for hjælp

Har du fået en vandskade, så skynd dig at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe og ved, hvordan man bedst og hurtigst får begrænset skaderne. Ring, skriv eller udfyld kontaktboksen og få et uforpligtende tilbud på hjælp i forbindelse med vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af