Hvad er kloakspuling

ABN Kloakteknik tilbyder kloakspuling af din kloak, så de kan komme ordentlig gennemløb i den. Vi kan hjælpe med spuling af kloak på hele Sjælland til meget konkurrencedygtige priser.

Højtryksspuling, kloakspuling, spuling af kloak. Kært barn har mange navne. Men alle tre begreber dækker over samme funktion: rensning af din kloak. En kloakspuling af din kloak kan være nødvendigt, hvis eksempelvis dit toilet er helt stoppet til, eller der er oversvømmelse i badet. Ved sådanne tilfælde kommer ABN Kloakteknik med vores specialdesignede udstyr og køretøj og spuler kloakken, så dine afløb hurtigt kan bruges igen. En kloakspuling er altså et ganske hurtigt og effektivt redskab, hvis din kloak og afløb er tilstoppet.

Det er altid en god ide, at får ordnet problemet så hurtigt som muligt, hvis dit afløb eller kloak er stoppet. Et tilstoppet afløb i en kælder kan let give oversvømmelse ofte med store gener til følge, og kan endda giver skader på fundamentet.

En kloakspuling er ikke forebyggende

Husk, at en kloakspuling ikke er forebyggende. En kloak er lavet til at være selvrensende, og det er derfor en dårlig ide at spule kloakken, hvis den ikke er tilstoppet. I værste tilfælde kan det faktisk beskadige kloakken og forkorte kloakkens levetid.

Hvis din kloak ofte stopper til og har brug for at blive spulet, er det en god ide at undersøge nærmere, hvorfor den så ofte bliver tilstoppet. En tilstoppet kloak kan, som nævnt, være forårsaget af mange ting blandt andet manglende vedligehold, men hvis den ofte er stoppet, kan det skyldes skader på rør. Derfor er det en ide at undersøge, hvor og om der er en skade på kloaknettet. Det gør vi med TV-inspektion. Inden en TV-inspektion vil vi også foreslå en spuling af kloakken, så det er lettere at komme til at se for vores lille kamera. Du kan læse mere om TV-inspektion her.

Kloakspuling af autoriseret kloakmester

Hos ABN Kloakteknik er vi autoriseret kloakmester. Det er din tryghed for, at vi er uddannede til at gennemfører arbejdet med kloakken korrekt. Vi ved kort sagt, hvad vi laver. Så hos os er du i helt trygge hænder. Det gælder selvfølgelig også ved spuling af kloakken. Vi står klar til at hjælpe dig med dit problem.

Kloakspuling med døgnservice til private og virksomheder

Vi tilbyder kloakspuling til alle med kloak på grunden. Det vil sige, at vi tilbyder vores services til både private grund/husejere, ejendomme samt virksomheder med eget domicil. Husk, at det er jeres ansvar at holde kloakken vedlige. Hvis problemet med kloakken allerede er opstået, og der er stoppet toilet, afløb eller vask, kommer ABN Kloakteknik hurtigt og ordner problemet fra vores base i Hvidovre – og vi kommer og udfører kloakspuling på hele Sjælland fra Hillerød til Frederiksberg til Køge og så videre. Vi har endda døgnservice, da vi mener det er vigtigt at være der, når vores kunder har allermest brug for os. Det betyder, at du kan ringe til os på vores døgnservicetelefon hele døgnet rundt. Det skal være let for dig, at få ordnet din kloak, så du hurtigt kan komme videre i din hverdag.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp, så rykker vi hurtigt ud. Du finder vores konktaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af