Betonarbejde – støbning og pudsning af fundament

Har du et forestående byggeprojekt, hvor du skal have et helt nyt fundament? Hos ABN Kloakteknik har vi mange års egenhændig erfaring med alle former for betonarbejde. Vi tilbyder at støbe det grundlæggende fundament/soklen for dig, så du får nogle solide byggesten, du kan grundlægge resten af huset på. Når vi indleder et projekt, har vi naturligvis en forudgående dialog med kunden om hele konstruktionen i forhold til plantegninger. Sådan skaber vi det bedste resultat, som lever op til dine forventninger.Betonarbejde dækker over mange ting, da vi har færdigheder inden for mange håndværksmæssige genrer. Vi graver ud til sokkel, støber og lægger armering i, laver kloakarbejdet, afretter sand og isolerer grundigt. Derefter støber vi selve gulvet, som efterfølgende er klar til, at smeden kan montere gulvvarme. Yderligere pudser vi også soklen op, så den får en ensartet overflade, der er i stand til at holde stand over for vand.

Få udført betonarbejde i høj kvalitet

Skal du have pudset vægge op, er det også en opgave for os. Før maleren går i gang med sit værk, sørger vi for at levere nogle flotte vægge, der har en helt plan overflade, der er nem at arbejde med. Det giver klart det pæneste fundament for ensartede vægge, der ikke buler ud eller har uhensigtsmæssige huller, der skal spartles ud. Er du interesseret i at få en komplet løsning, der indebærer kloakarbejde og betonarbejde i høj kvalitet, hvor du får støbt hele fundamentet af dit hus med etableret kloaksystem, afløb, dræn og meget mere, er vi klar til at løfte opgaven.

Særligt når det kommer til betonarbejde, er det uhyre vigtigt, at dette bliver udført ordentligt. De mindste revner og utætheder kan få store konsekvenser på både kort og lang sigt, og det er dyrt at lave om igen. Vil du være sikker på at få en langtidsholdbar sokkel, der kan bære dit hus, holde tæt over for regn og vand, selv i store mængder, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dit projekt. Her tilbyder vi også rådgivning i øjenhøjde, så du får den optimale løsning, der er opført i de bedste byggematerialer.

Kontakt os gerne for mere information eller et uforpligtende tilbud på jordarbejde eller betonarbejde. Du finder vores kontaktinformation her.

Reparation og vedlige­holdelse af fundament

Der kan være mange grunde til, at et fundament revner. Det kan blandt andet skyldes fugt og vedvarende regn, der ikke tilstrækkeligt ledes væk fra huset. Her kan der opstå betydelige skader, som ikke er hensigtsmæssige for husets konstruktion. Her kan vi gå ind og reparere og genopbygge, hvad der er ødelagt, således at soklen igen kan blive stabil. Får man ikke gjort noget ved problemet med revner og fugt, bliver det bare værre og dyrere at udbedre. I nogle tilfælde kan det være så grelt, at hele soklen er ødelagt.For at have et godt, stabilt og slidstærkt fundamentet indebærer det indledende arbejde blandt andet tætning med platonplader samt pudsning af fundament, før det skal isoleres. Det er helt fundamentalt, at det er tæt, og at det isoleres perfekt, så varmen ikke trækker ud. I dag er vores metoder så gode, at vi kan sikre et meget solidt og flot fundament, hvor der ikke er revner eller andre uhensigtsmæssige brister eller fejl, der potentielt kan skade konstruktionen. Vi er professionelle fagfolk, der har leveret mange succesfulde projekter til forventningsfulde boligejere gennem årene. Vi hjælper også med vedligeholdelse og reparationer på ældre huse, således at en sund sokkel kan opretholdes. Opstår der noget akut, er vi altid til at få fat i, da vi har døgnservice.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Gravearbejde med egne maskiner

Hos ABN Kloakteknik kan vi som sagt meget mere end at tilbyde kloakservice i høj kvalitet. Vi koncentrerer os omkring hele grunden og kan bistå med mange kompetencer – herunder gravearbejde. For at kunne grundlægge et hus eller en bygning til erhverv, skal der først og fremmest graves ud til fundamentet af huset. Her har vi egne maskiner til formålet, så vi selv kan varetage det hele uden at skulle være afhængig af leje. Gravearbejde indbefatter fx udgravning til soklen, hvor der skal graves omkring 1,25 meter i jorden. Her skal der fjernes en masse jord, så der bliver plads til at kunne bygge på grunden. Vi måler af til soklen og nivellerer, så huset står lige og befinder sig på de rette mål.Yderligere skal der oprettes en have, så man som kommende beboer har en plan grund, som det er til at så græs og bede samt plante træer på. Jorden skal derfor være i bedste kvalitet, så der er optimale og gunstige forhold. Vi kan hjælpe med alt gravearbejdet og bistår dig også gerne med professionel rådgivning om anlægning af have og meget andet. Det vigtigste for os er, at du som kunde bliver glad for det udførte arbejde, og at du har tiltro til din leverandør, mens arbejdet står på. Skal du have lavet stier og meget andet, kan vi hjælpe med kompetent gravearbejde, så du får det præcis, som du ønsker det.

Levering til aftalt tid og aftalt pris

Da vi har stor respekt for din tid og andre håndværkere, der skal til efter os, er vi selvfølgelig færdige til den aftalte tid og til den fastlagte pris. Når du entrerer med os, har du altid en fast kontaktperson, som du har en løbende dialog med om, hvor vi befinder os rent tidsmæssigt. Vi lægger stor vægt på at skabe tætte kunderelationer, da vi mener, at det styrker samarbejdet og giver det bedste resultat.Skal vi hjælpe dig med betonarbejde, fundament og gravearbejde, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne og hører om dine planer og forventninger samt giver et uforpligtende tilbud på vores løsning. Og opstår der noget akut, er vi ikke mere end et opkald væk. Også om natten. Vi er der for dig, når du har brug for os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er medlem af