Højvandslukke forhindrer tilbageløb

Hos ABN Kloakteknik kan vi montere højvandsluk, hvor der er behov for det. Har du en bolig på Sjælland, hvor der er overhængende risiko for, at der kan opstå stigning i vandstanden, kan vi installere højvandsluk, således at dette ikke sker. Det kan fx være en stigning i hele kloaksystemet, som potentielt kan være farligt og ødelæggende for din bolig.

Løber der kloakvand tilbage fra det kommunale kloaksystem til din bolig, kan dette lægge et stort pres på dine afløb og i værste fald ødelægge flere ting. Der kan monteres højvandslukker i hele huset eller kun ved gulvafløbene, såvel som det kan gøres udendørs.

Professionel og erfaren montering

Skal du have monteret en eller flere højvandslukkere i din bolig, er vi parate til at eksekvere opgaven for dig. Hvorfor skal du vælge os? Det skal du, fordi er vi en autoriseret kloakmester med mange års erfaring inden for alle former for kloakarbejde. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der står på mål for vores arbejde, og så måler vi vores succes på vores kunders tilfredshed. Derfor kan du være sikker på at få udført en grundig og professionel montering, der holder i mange år og kan klare presset fra store vandmængder.

Grundet vores mangeårige erfaring og ekspertise har vi set, hvad en ordentlig højvandslukke kan gøre for din bolig, og det er ikke småting. Det har en stor gavnlig og præventiv effekt, som beskytter din bolig godt og effektivt mod oversvømmelser og anden unødig vandskade.

Godt mod højvande, tilstopning og pumpesvigt

En højvandslukke er særdeles god mod højvande, tilstopning af kloakker og pumpesvigt. Det er sågar et effektivt tiltag, der sikrer mod oversvømmelse, når det regner, hvis du har problemer med det. Det danske klima kan ofte være en hård prøvelse for kloaksystemer, og det giver et stort pres, når mange boliger oplever trykket på samme tid. Derfor er velfungerende kloakker essentielt, i forhold til at sikre at der netop ikke opstår høje vandstande. Men erfarer du tilstopning af kloakker og afløb eller pumpesvigt, har du altså en højvandslukke til at stoppe eventuelle oversvømmelser og tilbageløb.

Effektivt mod vand i kælderen

Bor du i et særligt udsat område, hvor regnvandet har svært ved at sive væk, kan oversvømmelser føre til vand i kælderen. Her kan en højvandsluk igen være effektiv. Viser det sig, at de kraftige regnskyl trænger gennem gulvafløb, kan der monteres højvandsluk, som forhindrer, at det sker. Det er ikke sådan, at lukkeren blokerer for alt vand. Tværtimod. Ved daglig drift har spildevandet fri passage. Men sker der en opstemning, lukker den automatisk i, således at der ikke kan komme vand den anden vej. Du skal derfor ikke selv foretage dig som helst, når først den er monteret, såfremt du har en serviceaftale med os.

Vil du vide mere. eller har du allerede vand i kælderen? Så kontakt os i dag. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Få ro i sindet med højvandsluk

Det kan være noget af en hovedpine at skulle bekymre sig om vandmasser i kælderen og afløb og kloakker, der bliver oversvømmet og løber tilbage i din bolig. Du kan få ro i sindet og opnå en større tryghed ved at få os professionelle til at installere højvandsluk, der lukker af ved højvande. Det sikrer dig præventivt mod eventuelle skader på dit hus, som virkelig kan blive dyrt. Lad os derfor komme ud til din bolig og se på, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi giver gerne en grundig vurdering af, hvad der skal til for at sikre dit hus mod oversvømmelser. Så tag os med på råd, og lad hellere tvivlen komme dig til gode. For noget skal der gøres, hvis du døjer med vandet.

Modtag et godt tilbud på din opgave

Overvejer du at få monteret højvandsluk i din bolig såvel ude som inde, kan vi hjælpe dig. Vi har massevis af erfaring, og alle vores medarbejdere er perfektionistiske. Det betyder, at vi udfører arbejdet, så det er 100% i orden, og vi kan stå inde for kvaliteten af det udførte stykke arbejde. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale samt modtage et godt tilbud.

Du kan finde vores kontaktinformation her.

Vi er medlem af