Strømpeforing til renovering af defekte kloakker

Har du defekte kloakker, er strømpeforing en særligt effektiv metode, der kan renovere kloakker, der ikke er umiddelbart fremkommelige. Hos ANB Kloakteknik tilbyder vi grundig strømpeforing i private boliger og erhvervsbygninger på hele Sjælland, hvor der er brug for det. Vi har en unik ekspertise på området, da vi gennem mange år har benyttet os af denne specielle teknik, som er utroligt effektiv.

Er der kloakrør, der er gået i stykker, kan vi på sin vis skabe et nyt rør inde i det gamle, defekte rør ved hjælp af en glasfiberstrømpe, som har en imprægnering med fx epoxy og damp eller med lys. Metoden er vældig udbredt, og vi gør det gerne hos dig, hvis du har defekte kloakrør, der trænger til en kærlig hånd.

 

Ødelagte rør er skadelige

Har du ødelagte kloakrør i din bolig, er de potentielt en trussel mod dit hus. Begynder der at løbe vand, kan det blive fugtigt og udvikle svamp og råd. Det er ikke hensigtsmæssigt og kan betyde store ødelæggelser, der kan koste dig meget dyrt på sigt. Få derfor gjort noget ved problemet med strømpeforing, som kan reparere de gamle rør.

Vi ser jævnligt defekte rør i ældre boliger, hvorfor det kan give god mening af få set dem efter i sømmene i det tilfælde, at du har mistanke om, at der kan være opstået en læk. Skal vi komme forbi dig og din bolig, er du velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere. Det er bedre at lade tvivlen komme dig til gode, end hvis der er et ødelagt rør.

Vi er specialister i strømpeforing af kloakker

Ud over traditionelt kloakarbejde er strømpeforing en af vores helt store forcer. Vi har det rette værktøj til at udføre opgaven professionelt, og vi har rutinen og erfaringen til at gøre det fejlfrit. Er der slidte og beskadigede kloakledninger, er vi parate med effektiv strømpeforing, som kan genskabe ledningernes styrke, så de er som nye igen. Vi kan endda gøre det, uden at der skal foregå en større opgravning på din grund.

Der er flere former for strømpeforing – priserne varierer derfor også en del. Det kan være strømpeforing af kloakrør, faldstammer, stikledninger, brønde og punkter, hvor der skal repareres. Vi kan tage vare om dit projekt, således at du ikke skal foretage dig noget som helst. Vi har alt i udstyr til at tjekke efter, hvor fejlen er opstået, samt iværksætte reparation omgående.

Arbejde udføres i højeste kvalitet af erfarne fagspecialister

Har du kloakrør, der er defekte under gulvet i dit hus eller måske under en lagerhal, er det mildest talt en umulig opgave at komme til. Men det kan faktisk gøres helt uden at skulle grave det halve af jorden omkring bygningen op. For med strømpeforing fører vi materialet ind i røret og skaber et nyt. Der bliver også renset i kloakledningerne, så alt fungerer som nyt.

Alle vores medarbejdere er kompetente fagfolk, som har arbejdet med kloakker i mange år. De besidder alle stor faglig integritet, hvorfor dit projekt er i sikre hænder. Alt udføres i højeste kvalitet med de bedste materialer på markedet, som sikrer, at du får en robust, stabil og slidstærk strømpeforing, der holder.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Strømpeforing – priser, der er til at betale

Er du overbevist om, at der skal en strømpeforing til i din bolig, kommer vi gerne ud og ser på situationen. Her får du vores faglige vurdering af, hvad der skal til, baseret på en grundig undersøgelse af dine kloakker og afløb. Du kan trygt bestille din opgave hos os, da vi tager god hånd om projektet. Vi stopper ikke, før det fungerer 100% optimalt, så du ikke skal bekymre dig om det længere.

Vi udfører strømpeforing til en konkurrencedygtig pris

Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi strømpeforing til en konkurrencedygtig pris. Vi er blandt nogle af de billigste i hovedstadsområdet, hvorfor du kan spare penge ved at få det udført af os. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi står på mål for vores resultater.

Ring for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, samt få et uforpligtende tilbud på telefon 32 15 29 29, eller skriv til info@abn-kloakteknik.dk.

Vi er medlem af