Gravearbejde

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører alle former for gravearbejde på hele Sjælland. Vi kan klare alt fra nedgravning af trampolin til etablering af et fundament. Kontakt os i dag. Læs mere om gravearbejde her på siden.

ABN Kloakteknik udfører alle former for gravearbejde på Sjælland

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med at udføre forskellige former for gravearbejde på Sjælland. Vores professionelle medarbejdere har den helt rette erfaring til at løse dine graveopgaver på en hurtig og effektiv måde. Vi sørger altid for, at du oplever så få gener som muligt, mens vi arbejder på din grund. ABN Kloakteknik udfører gravearbejde for både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger, sommerhusejere og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til vores kunder på hele Sjælland. Så kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke former for gravearbejde kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med?

Hos ABN Kloakteknik er ingen graveopgave for stor eller for lille til os. Hvis du skal bruge et firma til at grave en trampolin ned, er vi altid klar til at hjælpe. Vi kan endda hjælpe dig med at bortskaffe den overskydende jord korrekt, hvis du ikke ønsker at bruge den i haven. Jord skal nemlig bortskaffet på en helt bestemt måde. Bolius har skrevet en interessant artikel om korrekt bortskaffelse af jord, som du kan finde her.  Vi kan også stå for større opgaver som for eksempel en terrænregulering af din grund og hvis du ønsker at etablere en regnvandsfaskine. En regnvandsfaskine er ikke bare godt for miljøet, den kan også hjælpe med at aflaste din kloak, når der kommer store mængder af regnvand. ABN Kloakteknik har helt styr på reglerne, når det kommer til en etablering af en regnvandsfaskine. Når du vælger os til at etablere den, er du i trygge hænder.

gravearbejde, anlægsarbejde, omfangsdræn 

ABN Kloakteknik og større graveopgaver

Hvis du drømmer om at få anlagt din drømme have, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig. Vi kan hjælpe med alt fra gravearbejdet til etablering af dine nye rullegræsplæne. Du kan finde mere om vores arbejde med rullegræs her og med anlæg af have her. Vi kan også stå for gravearbejdet hvis du skal have etableret et fundament eller have understøttet dit nuværende fundament. Du kan finde mere om vores arbejde med etablering af fundamenter her. Vi har vores egne gravemaskiner og kan derfor stå for hele arbejdet selv. Vi bliver kort sagt ikke forsinkede med vores arbejde, fordi vi skal vente på en ledig gravemaskine. Skal du have etableret et omfangsdræn, kan vi både stå for gravearbejdet og for etableringen af omfangsdrænet. Du kan læse mere her om fordelene ved at etablere et omfangsdræn her.

ABN Kloakteknik og udførelsen af gravearbejde – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført gravearbejde på Sjælland.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med diverse former for gravearbejde.

Vores professionelle medarbejdere har den rette erfaring til at løse alle mulige former for gravearbejde. Vi kan hjælpe med alt fra nedgravning af trampoliner til større opgaver som etablering af omfangsdræn og regnvandsfaskiner.

ABN Kloakteknik udfører gravearbejde for både private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger, sommerhusejere og så videre.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af