Opgravning af sprængte vandledninger

I ældre huse kan det forekomme, at der sprænger en vandledning på sigt. Vi er specialister i opgravning af sprængte vandledninger samt reparation og nedgravning af nye. Dette skal udbedres omgående, således at det ikke udvikler sig til at blive noget værre. Vi kan opgrave sprængte vandledninger og gøre klar til VVS’eren. Vand og fugt er skadeligt for fundamentet, da det på sigt kan begynde at smuldre samt udvikle råd.

Når vi foretager en opgravning af sprængte vandledninger for VVS’eren, går vi ind og vurderer omfanget, så vi kan determinere, hvor grelt det ser ud. Vi vil naturligvis begrænse gravearbejdet så vidt muligt, så det har mindst mulige gener for dig som boligejer. Ikke desto mindre rådgiver dig om, hvad der er nødvendigt, da det kan være værre ikke straks at få udbedret skader. Vi tager en dialog om, hvad vi vurderer, der er bedst i det konkrete scenarie, så du kan beslutte, om det er noget, du vil. Dog er det i alles interesse at begrænse skader, der kan skabe oversvømmelse m.m.

Kvalitets- og detaljebevidst kloakmester

Som autoriseret kloakmester ser vi dagligt udfordringer hos private boligejere, der bor i gamle huse. Med tiden vil der lægges pres på kloaksystemer og afløb, hvis ikke de vedligeholdes effektivt nok. Her kommer vi ind i billedet. Vi kan gennemgå dine kloakker for fejl og eventuelt grave sprængte kloakledninger op af jorden i samarbejde med en VVS’er, som efterfølgende kan udbedre skaderne.

Vi er en yderst professionel, kvalitets- og detaljebevidst kloakmester, der har et klart incitament til at yde vores bedste og levere et godt resultat. Vi lever nemlig af tilfredse kunder – og dem støder vi heldigvis på hver eneste dag, vi går på arbejde. Vi forlader ikke opgaven, før du er glad og tilfreds, hvilket er din garanti for, at det bliver gjort ordentligt.

Ring på 32 15 29 29 ved akut behov

Har du akut behov for assistance i forbindelse med sprængte kloakledninger eller i forbindelse skybrud, der skaber tilstopninger eller andre uhensigtsmæssigheder for dine afløb, er vi klar til rykke ud med det samme. Lad hellere tvivlen komme dig til gode frem for at lade problemerne stå til. Vi kan ikke gentage nok gange, at det virkelig kan blive dyrt, hvis der sker skader på fundament og kloaksystemer. Skader, der ganske nemt kunne være afværget.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af