Støbning af fundament

Skal du have støbt et fundament eller understøbt dit eksisterende fundament? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er et veletableret firma med mange års erfaring i korrekt støbte fundamenter. Læs mere om fundamenter og er ABN Kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik står for dit fundament

Når du skal bruge en ekspert i fundament, er ABN Kloakteknik det trygge valg. Vi er eksperter i at støbe fundamenter, både ved større projekter som ved byggeri af huse, og mindre projekter som ved bygning af garager og drivhuse. Vi kan også hjælpe, hvis du skal have understøbt dit nuværende fundament. ABN Kloakteknik løser fundament opgaver for både virksomheder og private på hele Sjælland. Vi tilbyder endda døgnservice, hvis uheldet skulle være ude og du opdager en dyb revne på din sokkel en lørdag eftermiddag. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik – din entreprenør

Hos ABN Kloakteknik er vi ikke bare eksperter til at støbe fundamenter. Vi kan også hjælpe dig med en lang række andre entreprenøropgaver. Hvis dit fundament skulle have fugt problemer, kan en af løsningerne på problemet være, at få etableret et omfangsdræn. Det er et problem, ABN nemt kan hjælpe dig med at løse. Læs mere om omfangsdræn her. Hvis dit fundament har fået fugt, fordi der er et utæt vandrør, er det også noget vi kan hjælpe dig med. ABN Kloakteknik er nemlig autoriseret kloakmester. Vi har repareret mange rørbrud i løbet af årene. Som entreprenør har vi overblik over, hvordan vi hurtigst og mest effektivt løser din opgave. Vi holder naturligvis kvaliteten i top.

Kan jeg selv støbe et fundament?

Når det kommer til at støbe fundamenter, er det en god ide, at få en fagperson til jobbet. Hvis dit fundament ikke er støbt korrekt, kan du risikere, at du står med følgeskader for mange hundrede tusinde kroner. Fundamentets vigtigste job er, at bære vægten af husets bærende vægge. Hvis det ikke er lavet korrekt, kan huset synke sammen. Bolius har skrevet en meget informativ og interessant artikel om fundamenter, og alle de ting man skal vide. Du kan finde artiklen her.  Når du hyrer ABN Kloakteknik til at støbe fundamentet på din bygning er du i trygge hænder. Vi har mange års erfaring med fundamenter, og vi har helt styr på, hvordan man støber et fundament korrekt, der holder i mange år.

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du ønsker mere information eller en uforpligtende snak eller tilbud. Du finder kontaktformularen nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor du skal vælge ABN til støbningen af dit fundament

Hvis du stadig skulle være i tvivl, kan du her finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have støbt et fundament.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring i støbning af fundamenter. Hos os er du i trygge hænder.

Vi støber fundamenter for både virksomheder og private på hele Sjælland.

Vi tilbyder døgnservice og rykker med glæde ud, når du har brug for os.

Vi er medlem af