Regnvands­sikring af din bolig

Det er vigtigt, at de hus eller bolig er regnsvandssikre, så den kan stå imod de regnskyl, vi af og til oplever her i Danmark. Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi professionel regnvandssikring af din bolig på Sjælland. Vi har mange års erfaring med at sikre boliger og bygninger effektivt mod regnvand, som kan være skadeligt på mange måder. Eksempelvis kan der trænge vand i boligen og ned i kælderen gennem gulvafløb. Er der ikke en højvandslukker på, kan der opstå vand i kælderen, som i sidste ende kan forårsage skader på dit hus.

Kompetent REGNVANDsSIKRING installation

Hos ABN Kloakteknik er vi kompetente fagspecialister, der har serviceret af væld af forskellige bolig- og virksomhedsejere med holdbare løsninger til regnvandssikring. Der kan være behøv for et større gravearbejde, men vi er heldigvis rutinerede og effektive, så vi kan gøre det relativt hurtigt. Vi er meget omhyggelige i processen, da det virkelig handler om at sikre, at det bliver udført korrekt. Sådan får du en pålidelig løsning til regnvandssikring, der beskytter din bolig i tilfælde af, at dine kloakker og afløb ikke kan holde til presset eller bliver oversvømmet.

Vi installerer, så du har et velfungerende system, der virker perfekt og efter hensigten. Vi tilbyder efterfølgende service af anlægget, så du ikke skal bekymre dig om drift eller vedligeholdelse.

Professionel rådgivning om Regnvandssikring

Det kan være svært selv at finde ud af, hvad der skal til i forhold til regnvandssikring af ens bolig. Derfor tilbyder vi professionel rådgivning og sparring, således at du er bedre klædt på til at træffe den rette beslutning. Vi kommer gerne ud og ser på din bolig med henblik på at finde nogle effektive tiltag, der modvirker eventuelle regnskyl og oversvømmelser. Vi giver vores faglige vurdering på stedet og tager derefter en dialog med dig om, hvad vi vil anbefale dig.

Sammen finder vi den helt ideelle løsning, som passer til dine ønsker og ikke mindst budget. Vi er her for at hjælpe dig, så benyt dig endelig af vores ekspertise og viden på området.

Altid håndværk i høj kvalitet

Når du bestiller en opgave hos os, kan du være helt sikker på, at vores dygtige medarbejdere leverer et ordentligt stykke arbejde. Kvalitet og god service er en selvfølge, hvorfor du kan forvente dig et venligt og imødekommende kloakfirma, der tager din opgave seriøst.

Hos os er ingen opgave for stor eller lille – uanset om du har en mindre bolig eller er indehaver af en større boligblok. Vi er til for at servicere dig med regnvandssikring, så du kan have ro i sindet og aldrig bekymre dig om, at der sker nogle former for vandskader eller lignende på din bolig. Vores håndværk er altid top, og vi sikrer os naturligvis, at alt fungerer perfekt, før vi forlader opgaven.
Kontakt os gerne for mere information, hvis du vil vide mere om regnvandssikring i din bolig. Du finder vores kontaktinformation her.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi giver et godt tilbud på regnvands­sikring hos dig

Skal vi etablere regnvandssikring hos dig, er vi meget interesserede i at tale med dig. Du er velkommen til at ringe for nærmere aftale, så vi kan komme ud til dig, og du kan også høre mere om vores priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan få sikret din bolig mod potentielle trusler i form af store regnskyl og vandskader.

Kontakt os på telefon 32 15 29 29, eller skriv til info@abn-kloakteknik.dk, så vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig, og du kan altid få fat i os, hvis du imod forventning skulle opleve et akut problem, da vi har døgnvagt og således rykker ud ved akutte problemer.

Vi har også døgnservice 24/7

Er toilettet eller faldstammen stoppet? Vi rykker ud 24 timer i døgnet ved stoppede toiletter og afløb, stoppede faldstammer, vandskader m.m. Vi sidder klar ved telefonen, når uheldet er ude på 32 15 29 29.

Vi er medlem af