ABN Kloakteknik

ABN Kloakteknik bestræber sig på at yde hurtig og effektiv service for sine kunder. Vi fokuserer på høj service og at skabe tryghed for vores kunder. Derfor rykker vi altid hurtigt ud, hvis rørene flyder over.

Hos ABN Kloakteknik håndterer vi opgaver for private og erhverv til fordelagtige priser, faktisk nogle af de laveste priser i Hovedstadsområdet.

Når vi løser en opgave er vi altid i tæt dialog med kunden både før, under og efter arbejdet. På den måde kan vi yde den bedste service for vores kunder. ABN Kloakteknik håndterer både de helt store og de små opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores forskellige ydelser og servicer.

Kloakmester - ABN Kloakteknik

Mød teamet

 

Johnny Nebelong

Johnny Nebelong

Aut. kloakmester, indehaver

Tenna Andersen

Tenna Andersen

Administration

Kloakmester - ABN Kloakteknik

Ordentligthed i en beskidt branche

Kloak- og anlægsbranchen er uden tvivl ensbetydende med skidt under neglene. Og hos ABN Kloakteknik er vi bestemt ikke bange for at tage fat og få arbejdet udført effektivt – selvom det kan betyde, at vi bliver lidt snavsede. Men noget af det vigtigste for os er, at vi altid gør tingene ordentligt. Både ift. vores opgaveløsning men også ift. vores kundehåndtering. Det er din sikkerhed for, at du får et trygt og godt samarbejde med os.

Derfor vil du mærke, at vi gør os umage allerede fra første kontakt. Vi tager os tid til at give dig et godt tilbud, der er tilpasset dine specifikke behov, og inden vi starter arbejdet dobbelttjekker vi, at vi ikke har overset nogle forhold, vi burde være opmærksomme på.

Brug ABN Kloakteknik, når din anlægs- eller kloakopgave skal løses ordentligt.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af