Omfangsdræn – forhindrer at du får vand i kælderen

Hos ABN Kloakteknik er vi eksperter i nedgravning af omfangsdræn, hvilket vi har praktiseret hos mange boligejere og virksomheder på hele Sjælland gennem de seneste mange år. Et sådant dræn minder egentlig om en nedgravet tagrende, der ligger langs soklen på ydermuren. Det har til formål at lede overskydende vand væk, som potentielt kan påføre skade på fundamentet, der helst skal være tørt hele tiden.

 

Kvaliteten er i top

Når du får gravet ud til et omfangsdræn, får du en sikker og stabil løsning, der effektivt leder regnvandet væk fra ydermuren og ned i en brønd, der derigennem leder videre til kloak og afløb. Her i firmaet er vi yderst kompetente til at udføre denne opgave, da vi har gjort det mange gange før. Vi sikrer, at kvaliteten er i top, og at drænet fungerer efter hensigten.

Opstår der fugt i kælderen som følge af vand, kan det være ødelæggende og virkelig en dyr udgift. Det kan jo i værste fald betyde et fundament, der skal renoveres. Vil du være sikker på at få gravet ordentligt ud, således at drænet tjener sit formål godt, er vi de rette til opgaven.

Udføres af autoriseret kloakmester

Skal der lægges omfangsdræn, skal det udføres af en autoriseret kloakmester. Vi er naturligvis autoriseret, og vi har ikke mindst mange års erfaring med denne procedure i alle typer huse og bygninger. Det er forskelligt, hvad et omfangsdræn koster, da det afhænger meget af, hvor mange meter der skal lægges rundt om huset. En af de ting, som kan påvirke prisen, er, mængden af jord, som skal graves ud og køres væk. Vi kommer gerne forbi til en snak omkring jeres muligheder og giver selvfølgelig et prisoverslag.

Det er et omfangsrigt projekt, som kræver plads og tid. Men vi er heldigvis hurtige og effektive – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi har de rette maskiner, værktøjer og viden til at udføre jobbet korrekt. Tag os med på råd, hvis du ønsker sparring i forhold til, hvad der vil være en god løsning for dig.

Få lagt omfangsdræn som effektiv beskyttelse mod fugt

Oplever du vand og fugt i dit fundament, og er dit kældergulv/soklen ofte våd, kan det som regel være en god løsning at få gravet ud og lagt et omfangsdræn i. Gør du ikke noget ved det, kan det medføre svamp og råd, hvilket kan føre til et rigtig dårligt indeklima. Yderligere kan det medføre så store skader, at du ender med en kælder, du ikke kan bruge til noget som helst andet, end at det er et ustabilt fundament, dit hus er bedre tjent uden.

Det koster naturligvis noget at få det etableret, men ikke desto mindre er det en meget billigere investering end et ødelagt fundament. Vi kommer gerne ud og foretager en grundig, faglig vurdering af, hvad vi mener, der bør gøres. Jordforholdene er et eksempel på noget, som kan spille en rolle ift. omfanget af opgaven og prisen.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Konkurrence­dygtige priser

Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi etablering af omfangsdræn til en konkurrencedygtig pris. Vi er blandt de billigste kloakmestre på Sjælland, hvorfor du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil spare nogle penge. Vi leverer kloakarbejde i høj kvalitet med udgangspunkt i altid at stille vores kunder tilfredse. Vi lever nemlig af glade kunder, og derfor gør vi alt, vi kan, for at imødekomme ønsker og krav. Hos os er din opgave i sikre og kompetente hænder.

Vi overholder vores aftaler

Selvom det kan tage tid at lægge omfangsdræn, kan du regne med, at vi er færdig til aftalte tid. Vi har respekt for din bolig og din ejendom, hvorfor vi er omhyggelige om alt, vi foretager os. Vi udfører også det pågældende arbejde til den aftale pris. Så søger du et pålideligt og troværdigt kloakfirma, der kan levere varen, er vi det oplagte og sikre valg.

Du kan kontakte os på telefon 32 15 29 29 eller skrive til info@abn-kloakteknik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Vi har også døgnservice 24/7

Er toilettet eller faldstammen stoppet? Vi rykker ud 24 timer i døgnet ved stoppede toiletter og afløb, stoppede faldstammer, vandskader m.m. Vi sidder klar ved telefonen, når uheldet er ude på 32 15 29 29.

Vi er medlem af