Ny anlæg af have/ have anlæg

Skal du have anlagt en ny have? Så kontakt ABN Kloakteknik for et uforpligtende tilbud i dag. Vores professionelle medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at anlægge din drømmehave. Læs mere om anlæg af have og ABN Kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik står for anlægningen af din have

Skal du have anlagt en have ved dit nybyggede hus? Er du træt af din gamle have. og drømmer du om at anlægge en ny have? Så er ABN Kloakteknik den rette samarbejdspartner til at anlægge din have. Vi kan hjælpe dig med at anlægge din drømmehave, hvad enten du ønsker en have, der er nem at passe, eller en have der kræver lidt mere arbejde. Vi kan hjælpe dig med at anlægge den perfekte have, hvis du allerede har en klar ide om, hvordan den skal se ud. Vi kan også hjælpe dig, hvis du er lidt i tvivl om, hvordan din have skal se ud og gerne vil have input fra professionelle have eksperter. Vi kan også hjælpe ved større projekter, som ved anlægningen af parker. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud hvad enten du er virksomhed eller privat. Fra vores base i Hvidovre anlægger vi med glæde haver på hele Sjælland. Du kan finde vores konktaktinformation her.

Rullegræs

Anlægning af din have

ABN Kloakteknik har mange års erfaring i anlægning af haver. Vi kan hjælpe dig med at anlægge den perfekte have. Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil have lagt rullegræs, kan vi uden problemer hjælpe dig med det. Læs mere om rullegræs her. Da vi tilbyder brolægning, kan vi også lægge fliser til en havegang eller for at etablere bede. Hvis du vil have lagt en fliseterrasse, i forbindelse med at vi anlægger din have, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Kort sagt kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med alt fra start til slut, når du skal have anlagt en have. Læs mere om brolægning her.

ABN Kloakteknik hjælper dig med at anlægge den perfekte have for dig

Når ABN Kloakteknik står for anlægningen af din have, er du i trygge hænder. Vores professionelle medarbejdere har mange års erfaring, og de indgår gerne i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan skabe den perfekte have for dig. Der er en del ting, man skal overveje, når man anlægger have. Hvordan vil du gerne have, at haven skal se ud? Skal den være nem at passe, eller ønsker du en have, du kan nusse om? Bolius har skrevet en interessant artikel om hvad man skal huske at tænke over, når man planlægger sin have. Du kan finde artiklen her. Hvad enten du ønsker en vild have, eller en have, der er består af tydelige bede, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig.   

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller snak om dine muligheder og ønsker ved anlæg af have. Du finder vores kontaktformular nederst på siden.

Hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til anlægning af din have

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have anlagt din have.

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med anlægning af haver. Vi kan hjælpe dig med at anlægge din drømmehave.

Vi kan hjælpe dig, hvis du vil have rullegræs, eller hvis du vil have anlagt en fin havesti.

ABN Kloakteknik elsker glade kunder. Hos os er pålidelighed og kvalitet i højsæde. Derfor er du altid i trygge hænder, når du vælger os.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af