SLAMSUGNING HVIDOVRE

Pris fra 1275 kr.

ABN KLOAKTEKNIK OG SLAMSUGNING I HVIDOVRE

Er din kloak stoppet til? Eller har du vandskade? Så kan slamsugning være løsningen. Kontakt  din lokale autoriserede kloakmester, ABN Kloakteknik, i dag, så rykker vi ud med det samme til slamsugning i Hvidovre.

Din lokale kloakmester

ABN Kloakteknik er din lokale autoriserede kloakmester i Hvidovre

Slamsugning til alle behov

Vi tilbyder slamsugning af faldstammer, brønde, septiktanke med mere

Slamsugning i Hvidovre med minislamsuger

Vores minislamsuger kan komme ind overalt, sådan at vi også kan slamsuge parkeringskældre, parker kolonihaver og så videre.

Har du et spørgsmål?
Udfyld formularen og spørg os i dag

Ved Akut behov for hjælp ring til os på 32 15 29 29

  Slamsugning
  TV-inspektion
  Kloakrensning
  Autoriseret Kloakarbejde

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Autoriseret kloakmester

  TV-inspektion

  Regnvandssikring

  Slamsugning

  Anlægsgartner

  Entreprenør

  Kloakservice

  Hvad er slamsugning?

  Slamsugning er en teknik, hvor vi bruger en slamsuger til at rense kloakken, hvis kloakrørene er tilstoppede. Vores slamsuger er speciallavet, til netop at håndtere en slamsugning effektivt og hurtigt. Kloakken bliver spulet med vand for at løsne eventuel grus, slam, sand eller andet skidt, som kan have sat sig fast i kloakrørene. Bilen opsuger slammet, så det ikke sætter sig fast i rørene igen. På denne måde vil der igen komme gennemløb i dine kloakrør. Kloakrørene på din egen grund er ofte mindre i omfang end de kommunale kloakledninger. Det skyldes, at der skal meget mere kloakaffald igennem de kommunale kloakledninger. Og derfor er det oftest på privatgrund, at du vil opleve en tilstoppet kloak. Der er heldigvis meget, du selv kan gøre for at undgå en tilstoppet kloak. Det har Bolius skrevet en spændende artikel om, som du kan læse her.

  Vores slamsuger kan faktisk også bruges i anden forbindelse: nemlig ved vandskade. Hvis du oplever vandskade eller oversvømmelse i eksempelvis kælderen, er vi klar til at rykke ud med vores slamsuger, som kan opsuge vandet. På den måde kan du minimere omfanget af skaderne.

  Autoriseret Kloakarbejde
  Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

  Lokal slamsugning i Hvidovre

  ABN Kloakteknik har base i Hvidovre. Vi er derfor dit lokale valg, hvis du har brug for slamsugning i Hvidovre. Vi er klar til at rykke hurtigt ud døgnet rundt og kan hurtigt være fremme hos dig, når du har brug for det. Vi har faktisk døgnservice. Det betyder, at når problemet opstår enten med oversvømmelse og vandskade eller tilstoppet kloak, rykker vi ud døgnet rundt hver eneste dag.

  ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning for private og virksomheder i Hvidovre. Det vil sige alt fra grundejere til boligforeninger kan få hjælp fra os, hvis i oplever problemer med tilstoppet kloak. Vi kan bruge vores slamsuger til blandt andet at rense brønde i vej og kloak, septiktanke, faldstammer med mere. Med vores mobile mini slamsuger kan vi endda også slamsuge, hvor de store slamsugere ikke kan komme til. Det kunne for eksempel være ved parker, parkeringskældre, kolonihaver hvor der typisk er meget lidt manøvrerum.

  Kontakt os, hvis du har akut brug for slamsugning i Hvidovre eller du gerne vil have et uforpligtende tilbud på en slamsugning.

  Er slamsugning i Hvidovre det rigtige for at løse mit problem?

  En slamsugning kan være den rette løsning, hvis din kloak er tilstoppet eller din kælder er oversvømmet. Men det kan være, at en rensning af kloak eller højtryksspuling af kloakken er en mere effektiv løsning i dit tilfælde. Derfor vil vi anbefale, at du tager en snak med os om, hvilken løsning, der er bedst for dig. Vi kan også tilbyde en TV-inspektion, hvor vi med et kamera kigger ned i kloakken for at undersøge, om der er en dybereliggende årsag til, at kloakken er stoppet til. Det kan også være en effektiv strategi, hvis i bekymrede for rotter på jeres ejendom. Du kan læse mere om rensning af kloak her. Og du kan læse mere om TV-inspektion her.

  slamsugning hvidovre, slamsugning, slamsugning hørsholm

  Vi er medlem af