Vandskade Vallensbæk

Har du vandskade i din bolig i Vallensbæk? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig i dag. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i Vallensbæk her på siden eller kontakt os allerede i dag, hvis du har vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade i Vallensbæk

Har du fået en vandskade i din bolig i Vallensbæk? Så lad ABN Kloakteknik hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen, fordi det har regnet massivt eller et kloakrør er sprunget. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Hvis vandet skyldes et sprunget rør, kan du eventuelt slukke for vandet, så der ikke opstår større skader. Det er også altid en god ide at slukke og flytte elektriske apparater, så de ikke kommer i kontakt med vandet. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af brud på kloakledninger, kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. Det kan dog være, at en anden løsning er bedre i lige din situation. Det kan endda være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget. Når vi kender årsagen til vandskaden, skal vi selvfølgelig i samarbejde med dig finde den bedste løsning til udbedring af skaden.

Har du vandskade i din bolig i Vallensbæk? Så kontakt ABN Kloakteknik med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her. Der kan du også finde vores akut telefonnummer.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade eller forebyggende tiltag mod fremtidig vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor kommer der vandskade på min bolig i Vallensbæk?

Mange mennesker oplever hvert eneste år vandskade på deres hus. Faktisk er det cirka 70.000 husstande, der om året oplever vandskade i deres bolig. Så har du vandskade på din bolig i Vallensbæk, er du helt sikkert ikke den eneste. Det er en rigtig ærgerlig oplevelse at have vandskade, som kan ødelægge indbo og påvirke husets fundament. Men hvorfor får så mange husstande egentlig vandskade?
Der er to forskellige grunde til vandskade: rør og vejret. Det er de skjulte rør og ledninger som eksempelvis kloakledninger, som er den typiske synder. Der kan være mange årsager som brud på kloakledninger, omfangsdræn som ikke er installeret korrekt, revner i fundament og så videre.

Den anden synder, som du måske hører mere om i nyhederne, er vejret. Store mængder regn ved for eksempel skybrud kan gøre, at kloakken ikke kan nå at optage de store mængder vand. Det kan så løbe tilbage til kloakken og op i kældere, toiletter og så videre.

Du kan selv forsøge at forebygge vandskade opstået grundet defekte rør og ledninger. Du kan med fordel efterse dine rør, haner og lignende for tæringer eller revner. Det er også en god ide at sikre, at rør er frostsikre, så de springer i kulden.

Og så er det vigtigt at kende sin kloaks tilstand, så du undgår store brud på rør og ledninger, som kan lede til vandskade. ABN Kloakteknik tilbyder at foretage et årligt kloakservice. Her undersøger vi standen på din kloak. Vi ser efter rotter, brud med mere. Hvis der er begyndende skader, kan vi hjælpe med at reparere dem, så de ikke bliver til store skader. På den måde minimerer du risikoen for, at der kommer vandskade i din bolig grundet skjulte rør og ledninger. Du kan finde mere information  om kloakservice her.

Du kan få flere tips og tricks om forebyggelse af vandskade grundet rør og ledninger hos Bolius. Du kan finde en artikel om dette emne her.

Autoriseret kloakmester med døgnservice

ABN Kloakteknik er din autoriserede kloakmester. Det betyder, at vi må lave alt autoriseret kloakarbejde fra omfangsdræn til anlæg af nyt kloaksystem. Det betyder også, at vi har styr på det, vi laver. Det er din garanti for et godt stykke arbejde. Og så har vi døgnservice. Det betyder, at vi står klar til at hjælpe dig, når du har mest brug for det hver dag hele året rundt. Vi hopper gerne i arbejdstøjet en vinterdag, fordi et rør er sprunget eller en sommernat, fordi der har været oversvømmelse. Det er aldrig belejligt med oversvømmelse og vandskade, og derfor er vi der for dig. Vi har base i Hvidovre. Det betyder, at vi kan være hurtigt ude til din adresse i Vallensbæk og gå i gang med opgaven.

Vi er et professionelt, effektivt og ikke mindst dygtigt hold af autoriserede kloakmestre. Det betyder, at vi har styr på alt, som har med kloakken at gøre. Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din kloak, når du har brug for os. Vi kan udføre alle former for autoriserede kloakopgaver. Husk, det er vigtigt at reagere hurtigt ved vandskade. Ved fugt i kældre kan der nemlig hurtigt opstå skimmelsvamp.

Undgå vandskade i Vallensbæk med regnvandssikring

Ligesom der er tips og tricks til at undgå vandskade opstået på grund af rør og ledninger, er der faktisk også en mulighed for at minimere risikoen for vandskade grundet regn og ske. Der er nemlig ikke altid, at klokken kan optage al den mængde vand, som for eksempel kommer ved regnskyl. Det kan lede til tilbageløb til afløb og kan lede til oversvømmelse og dermed vandskade. Det har ABN Kloakteknik heldigvis en løsning til. Vi kalder det regnvandssikring. Den mest populære form for regnvandssikring er højvandslukker. En højvandsluk sørger for, at vandet ikke kan stige i kloakken og føre til oversvømmelse. Højvandslukker kan installeres på hele ejendommen, kun ved gulvafløb, i kældre eller udendørs alt efter behov. Vi skal nok vejlede, så i får en løsning, som passer jer. I kan læse mere specifikt om højvandslukker her.

Og du kan finde mere generelt information om regnvandssikring her.

Hvis du generelt oplever fugt i kælderen, fordi vandet trænger ind fra gulvet og mure, kan det måske være en mulighed med et omfangsdræn, da det leder regnvandet væk fra husets ydremurer. Du kan læse meget mere om omfangsdræn her.

Husk, at omfangsdræn og andre typer kloakarbejde altid skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det er ABN Kloakteknik heldigvis. Derfor står vi klar med råd, vejledning og udførsel af regnvandssikring og omfangsdræn hos dig.

ABN Kloakteknik og vandskade i Vallensbæk – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i din bolig i Vallensbæk:

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi kan også tilbyde regnvandssikring, så du undgår vandskade i fremtiden

Vi er medlem af