Vandskade København

Har du vandskade på din bolig i København? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i København her på siden eller kontakt os med det samme, hvis du har vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade i København

Har du fået en vandskade på dit hus eller lejlighed i København? Så lad ABN Kloakteknik hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af brud på kloakledninger, kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. Det er dog muligt, at vi i jeres tilfælde vurderer, at en anden løsning er mere optimal. Det kan for eksempel være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget eller slidt. Når vi kender årsagen, tager vi sammen med jer beslutningen om den bedste løsning ved jeres vandskade.

Vi tilbyder assistance ved vandskade i hele København fra Østerbro til Vanløse, så kontakt ABN Kloakteknik med det samme, hvis du har vandskade. Du kan finde vores kontaktinformation her. Der kan du også finde vores akut telefonnummer.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade eller forebyggende tiltag mod fremtidig vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor kommer der vandskade i min bolig i København?

Har du vandskade på i bolig i København? Så er du helt sikkert ikke alene. Faktisk oplever cirka 70.000 hvert år vandskade i deres bolig. Men hvorfor oplever så mange vandskade?

Det er typisk en af to forskellige årsager, som er skyld i vandskader i de danske hjem: skjulte rør og ledninger og vejret.

De skjulte rør og ledninger kan blandet andet være omfangsdræn, som ikke virker optimalt, brud på kloakrør og ledninger, revner i fundament med mere. Ved vejret er de store mængder vand, som til tider kommer for eksempel ved sommerens skybrud, som påvirker kloakken. Især store mængder regn og sne kan sætte kloakken under pres, så det stiger og oversvømmer kældre med vandskade til følge.

Forebyg vandskade i København

Hvis du ønsker at forebygge vandskade i din kælder i København forårsaget af rør og ledninger, er der her nogle gode råd og tips og tricks. Det vigtigste råd er, at vedligeholde din kloak. Det kan du eksempelvis gøre, ved at få lavet et årligt kloakservice. Her tilser vi kloakken, og kigger efter rotter, revner og rørbrud. Hvis der er begyndende skader, reparerer vi dem, så det ikke bliver værre. Hvis det er nødvendigt spuler vi også din kloak, så den står i god stand På den måde kender du altid din kloaks tilstand og minimere derved risikoen for vandskade grundet skader på kloakledninger. Du kan læse mere om kloakservice her.

Af andre gode råd er, at du efterser dine rør, ventiler stophaner med mere. Se efter tegn på om der er utætheder eller tæringer. Og tjek også, om rørene er frostsikre, så de ikke springer i det kolde vejr.

Hvis du vil have flere tips og tricks til at forebygge vandskader i kælderen, kan du finde dem i en artikel, som videnscenteret Bolius har skrevet. Du kan finde artiklen her.

Autoriseret kloakmester med døgnservice

Vi er hos ABN Kloakteknik autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi har autorisation til at udføre alle former for kloakarbejde. Det er blandt andet at lægge omfangsdræn eller at koble kloakrør til det kommunale kloaksystem. Det er også din tryghed for, at vi udfører et ordentligt stykke arbejde. Og så har vi noget, som de fleste af vores kunder er meget glade for – døgnservice. Det betyder, vi står klar til at hoppe i arbejdstøjet hver eneste dag hele året rundt. Vi er der kort sagt, når du har brug for os; om det så er klokken 1 om natten eller lige midt i aftensmaden. Vi hjælper dig trygt videre, når du akut har brug for en kloakmester.

Vi har base i Hvidovre, så vi kan nå hurtigt ud til boliger i København og gå gang med arbejdet ved en vandskade.

Hos os har vi et professionelt, erfarent og ikke mindst dygtigt hold af autoriserede kloakmestre, som kan hjælpe dig. Vi har styr på alt, som har med kloakken at gøre. Vi har set og kender til de fleste kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Undgå vandskade i København med regnvandssikring

Vejret var, som nævnt, en af synderne ved vandskader. Kloakken kan ved eksempelvis skybrud simpelthen ikke holde de store mængder vand, som kommer på kort tid. For at undgå vandskade i din bolig i København i fremtiden, kan vi hjælpe dig med installering af regnvandssikring. Som navnet antyder sørger regnvandssikring for, der ikke kommer regnvand i din bolig. Den mest populære løsning er højvandslukker. De sørger for, at der ikke løber vand tilbage fra kloak til afløb og ind i huset ved høj vandstand i kloakken. Højvandslukker kan installeres i hele boligen, kun ved gulvafløb, udendørs eller hvor det passer ind i jeres bolig. Du kan læse meget mere om højvandslukker her.

Sammen finder vi den rette løsning med regnvandssikring for jer og jeres ejendom, så i undgår oversvømmelse og vandskade i fremtiden. Du kan læse mere generelt om regnvandssikring her.

ABN Kloakteknik og vandskade i København – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i dit hus i København:

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi tilbyder kloakservice, så du kender tilstanden på din kloak

Vi er medlem af