Vandskade Ishøj

Har du vandskade i din bolig i Ishøj? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i Ishøj her på siden eller kontakt os allerede i dag, hvis du har vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade i Ishøj

Har du fået en vandskade på dit hus eller lejlighed i Ishøj? Så lad ABN Kloakteknik hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Hvis vandet skyldes et sprunget rør, kan du eventuelt slukke for vandet, så der ikke opstår større skader. Det er også altid en god ide at slukke og flytte elektriske apparater, så de ikke kommer i kontakt med vandet. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af brud på kloakledninger, kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. På den måde er der ikke længere utætheder i røret, som kan forårsage vandskade. Der kan også være, at der er andre og bedre muligheder for reparation af kloakrøret. Det tager vi naturligvis i dialog med jer, så vi sammen finder den optimale løsning for jer. Det kan endda nogle gange være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget eller slidt.

Har du vandskade i din bolig i Ishøj? Så kontakt ABN Kloakteknik med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her. Der kan du også finde vores akut telefonnummer, som vi svarer på hele året rundt.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade eller forebyggende tiltag mod fremtidig vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvad er den typiske årsag til vandskade?

Det kan virke som et højt tal; men faktisk oplever cirka 70.000 husstande årligt vandskade i Danmark. Så har du vand i kælderen, er du bestemt ikke den eneste. Men hvorfor oplever så mange husstande vandskade i Danmark? Der er typisk to årsager til vandskade. Den første er skjulte rør og ledninger, som er den typiske synder. Det kan blandt andet være brud på kloakrør, omfangsdræn, som ikke virker optimalt, revner i fundamentet eller tilbageløb af vand fra kloakken. Den anden grund til vandskade er simpelthen vejret. Især store mængder regn og sne kan sætte kloakken under pres, så det stiger og oversvømmer kældre med vandskade til følge.

Men du kan faktisk selv gøre dit til at forebygge vandskade opstået grundet defekte rør og ledninger. Du kan blandt andet få foretaget et årligt kloakservice af ABN Kloakteknik. Her undersøger vi kloakkens tilstand og holder øje med rotter, rørbrud og så videre. Hvis der er behov for det, udfører vi også en kloakspuling. Hvis der er skader, kan vi hjælpe med at udbedre dem, så der ikke opstå større problemer. På den måde kender du altid din kloaks stand og minimerer risikoen for, at kloakrørene er synderen ved en vandskade. Du kan læse mere om kloakservice her.

Du kan med fordel også efterse dine rør, haner og lignende for tæringer eller revner. Det er også en god ide at sikre, at rør er frostsikre, så de ikke springer i kulden.

Du kan få flere tips og tricks om forebyggelse af vandskade hos Bolius. Du kan finde en artikel om dette emne her.

Autoriseret kloakmester med døgnservice

ABN er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi kan hjælpe med alle kloakrelaterede problemer. Og at vi ved, hvad vi laver. Det er din tryghed for, at du får et ordentligt stykke arbejde udført. Og så har vi hos ABN Kloakteknik døgnservice. Det betyder kort sagt, at vi står klar til at rykke ud til vandskade eller andre akutte problemer med kloakken i Ishøj, når andre holder fri. Vi står klar hver eneste dag hele året rundt. Så lige meget, om det er på grund af skybrud en sommernat eller 5 om morgen en kold vinterdag på grund af et sprunget rør, hopper vi i arbejdstøjet for at hjælpe dig. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være fremme i Ishøj for at hjælpe ved en vandskade.

Hos ABN Kloakteknik får du et professionelt hold af kloakmestre. Du får erfaring, overblik og ekspertise med, når du vælger os. Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan uden tvivl også hjælpe dig.

Undgå vandskade i Ishøj i fremtiden med regnvandssikring

Som nævnt, kan du forebygge vandskader forårsaget af defekte kloakrør og ledninger ved at kende tilstanden på rør og ledninger. På den måde vil du formentlig undgå større overraskelser ved dine kloakrør. Men du kan faktisk også undgå oversvømmelse og vandskade forårsaget af vejret. Det kan du med regnvandssikring. Der findes forskellige former for regnvandssikring. Vores mest populære er højvandslukker. En højvandsluk sørger for, at vandet ikke kan løbe tilbage fra kloakken og forårsage oversvømmelse. Højvandslukker kan installeres i hele boligen, i gulvafløb eller udendørs, alt efter behov. Du kan læse mere specifikt om højvandslukker her.

Og så kan du få mere generelt information om regnvandssikring her.

Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning med regnvandssikring på jeres ejendom, så i undgår oversvømmelse i fremtiden.

ABN Kloakteknik og vandskade i Ishøj – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i din bolig i Ishøj:

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi kan også tilbyde regnvandssikring, så du undgår vandskader i fremtiden

Vi er medlem af