Vandskade Herlev

Har du vandskade i Herlev? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i Herlev her på siden eller kontakt os med det samme, hvis du har vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade i Herlev

Har du fået en vandskade på dit hus eller lejlighed i Herlev? Så lad ABN Kloakteknik hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Hvis vandet skyldes et sprunget rør, kan du eventuelt slukke for vandet, så der ikke opstår større skader. Det er også altid en god ide at slukke og flytte elektriske apparater, så de ikke kommer i kontakt med vandet. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af brud på kloakledninger, kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. Det kan dog være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget.

Har du vandskade i din bolig i Herlev? Så kontakt ABN Kloakteknik med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her. Der kan du også finde vores akut telefonnummer.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade eller forebyggende tiltag mod fremtidig vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor kommer der vandskade?

Der er cirka 70.000 husstande i Danmark, der årligt oplever vandskade, så hvis du har vandskade i kælderen, er du ikke alene om det. Der er typisk to forskellige årsager til vandskade i kældre og lignende. Skjulte rør og ledninger er den typiske synder. Det kan blandt andet være brud på kloakrør, omfangsdræn, som ikke virker optimalt, revner i fundamentet eller tilbageløb af vand fra kloakken. Så er vejret også en grund til, at folk oplever vandskade. Især store mængder regn og sne kan sætte kloakken under pres, så det stiger og oversvømmer kældre med vandskade til følge.

Du kan selv forsøge at forebygge vandskade opstået grundet rør og ledninger. Du kan blandt andet få foretaget et årligt kloakservice af ABN Kloakteknik. Her undersøger vi kloakkens tilstand og holder øje med rotter, rørbrud og så videre. Hvis der er skader, kan vi hjælpe med at udbedre dem. På den måde kender du altid din kloaks stand og minimerer risikoen for, at kloakrørene er synderen ved en vandskade. Du kan læse mere om kloakservice her.

Du kan med fordel også efterse dine rør, haner og lignende for tæringer eller revner. Det er også en god ide at sikre, at rør er frostsikre, så de ikke springer i kulden.

Du kan få flere tips og tricks om forebyggelse af vandskade hos Bolius. Du kan finde en artikel om dette emne her. 

Autoriseret kloakmester med døgnservice

ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder kort sagt, at vi står klar til at rykke ud til vandskade i Herlev hele året rundt. Så lige meget om det er på grund af skybrud en sommernat eller 5 om morgen en kold vinterdag på grund af et sprunget rør, hopper vi i arbejdstøjet for at hjælpe dig. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være fremme i Herlev for at hjælpe ved en vandskade.

Vi er et professionelt hold af autoriserede kloakmestre. Det betyder, at vi har styr på alt, som har med kloakken at gøre. Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din kloak, når du har brug for os. Vi kan udføre alle former for autoriserede kloakopgaver.

Undgå vandskade i Herlev med regnvandssikring

I Danmark oplever vi oftere og oftere kraftige regnskyl. Især om sommeren kan der under skybrud kommer meget regn på meget kort tid. Og det er ikke altid at kloakken og afløb kan holde til den mængde vand. For at undgå vandskade på din bolig i Herlev i fremtiden, kan det være en fordel med regnvandssikring. Ved regnvandssikring kan vi blandt andet installere et højvandslukke, så vandet ikke kan stige i kloakken og løbe ud i kælderen. Højvandslukker kan installeres i hele ejendommen, kun i gulvafløb eller udendørs alt efter behov. Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning med regnvandssikring på jeres ejendom, så i undgår oversvømmelse i fremtiden. Du kan læse mere om regnvandssikring her.

Hvis du generelt oplever fugt i kælderen, fordi vandet trænger ind fra gulvet og mure, kan det måske være en mulighed med et omfangsdræn, da det leder regnvandet væk fra husets ydremurer. Du kan læse meget mere om omfangsdræn her.

Husk, at omfangsdræn og andre typer kloakarbejde altid skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det er ABN Kloakteknik heldigvis. Derfor står vi klar med råd, vejledning og udførsel af regnvandssikring og omfangsdræn hos dig.

ABN Kloakteknik og vandskade i Herlev – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i dit hus i Herlev:

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi dæmmer op for vandet og hjælper med at udbedre vandskaden

Vi er medlem af