Vandskade Glostrup

Har du vandskade i Glostrup? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i Glostrup her på siden eller kontakt os med det samme, hvis du har vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade i Glostrup

Har du fået en vandskade på dit hus eller lejlighed i Glostrup? Så lad ABN Kloakteknik hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af brud på kloakledninger, kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. Det kan dog være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget.

Har du vandskade i dit hus i Glostrup? Så kontakt ABN Kloakteknik med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her. Der kan du også finde vores akut telefonnummer.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade eller forebyggende tiltag mod fremtidig vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor kommer der vandskade?

Der er cirka 70.000 husstande i Danmark, der årligt oplever vandskade, så hvis du har vandskade i kælderen, er du ikke alene om det. Der er typisk to forskellige årsager til vandskade i kældre og lignende. Skjulte rør og ledninger er den typiske synder. Det kan blandt andet være brud på kloakrør, omfangsdræn, som ikke virker optimalt, revner i fundamentet eller tilbageløb af vand fra kloakken. Og så er vejret også en grund til, at folk oplever vandskade. Især store mængder regn og sne kan sætte kloakken under pres, så det stiger og oversvømmer kældre med vandskade til følge.

Forebyg vandskade i Glostrup

Hvis du ønsker at forebygge vandskade i din kælder i Glostrup, er der her nogle gode råd og tips og tricks. Det vigtigste råd er, at vedligeholde din kloak. Det kan du eksempelvis gøre, ved at få lavet et årligt kloakservice. Her tilser vi kloakken, og kigger efter rotter, revner og rørbrud. På den måde kender du altid din kloaks tilstand og minimere derved risikoen for vandskade grundet skader på kloakledninger. Du kan læse mere om kloakservice her.

Af andre gode råd er, at du efterser dine rør, ventiler stophaner med mere. Se efter tegn på om der er utætheder eller tæringer. Og tjek også, og rørene er frostsikre, så de ikke springer i det kolde vejr.

Hvis du vil have flere tips og tricks til at forebygge vandskader i kælderen, kan du finde dem i en artikel, som videnscenteret Bolius har skrevet. Du kan finde artiklen her.

Autoriseret kloakmester med døgnservice

ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder kort sagt, at vi står klar til at rykke ud til vandskade i Glostrup hele året rundt. Så lige meget om det er på grund af skybrud en sommernat eller 5 om morgen en kold vinterdag på grund af et sprunget rør, hopper vi i arbejdstøjet for at hjælpe dig. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være fremme i Glostrup for at hjælpe ved en vandskade.

Vi er et professionelt hold af autoriserede kloakmestre. Det betyder, at vi har styr på alt, som har med kloakken at gøre. Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din kloak, når du har brug for os. Vi kan udføre alle former for autoriserede kloakopgaver.

Undgå vandskade i Glostrup med regnvandssikring

I Danmark oplever vi oftere og oftere kraftige regnskyl. Især om sommeren kan der under skybrud kommer meget regn på meget kort tid. Og det er ikke altid at kloakken og afløb kan holde til den mængde vand. For at undgå vandskade på dit hus i Glostrup i fremtiden, kan det være en fordel med regnvandssikring. Ved regnvandssikring kan vi blandt andet installere en højvandslukker, så vandet ikke kan stige i kloakken og løbe ud i kælderen. Vi tilbyder professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning med regnvandssikring på jeres ejendom, så i undgår oversvømmelse i fremtiden. Du kan læse mere om regnvandssikring her.

Hvis du generelt oplever fugt i kælderen, fordi vandet trænger ind fra gulvet og mure, kan det måske være en mulighed med et omfangsdræn, da det leder regnvandet væk fra husets ydremurer. Du kan læse meget mere om omfangsdræn her.

Husk, at omfangsdræn og andre typer kloakarbejde altid skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det er ABN Kloakteknik heldigvis. Derfor står vi klar med råd, vedledning og udførsel af regnvandssikring og omfangsdræn hos dig.

ABN Kloakteknik og vandskade i Glostrup – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i dit hus i Glostrup:

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi dæmmer op for vandet og hjælper med at udbedre vandskaden

Vi er medlem af