Vandskade Gladsaxe

Har du vandskade i Gladsaxe? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i Gladsaxe her på siden eller kontakt os med det samme, hvis du har vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade i Gladsaxe

Har du fået en vandskade i dit hus eller lejlighed i Gladsaxe? Så lad ABN Kloakteknik hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Hvis vandet kommer fra et rørbrud, kan du eventuelt slukke for vandtilførslen, så der ikke forsat løber vand ud. Sluk også gerne for elektriske apparater, som er placeret nær vandet. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af brud på kloakledninger, kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. Det kan dog være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget.

Har du vandskade i dit hus i Gladsaxe? Så kontakt ABN Kloakteknik med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her. Der kan du også finde vores akut telefonnummer.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade eller forebyggende tiltag mod fremtidig vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor kommer der vandskade?

Der er cirka 70.000 husstande i Danmark, der årligt oplever vandskade, så hvis du har vandskade i kælderen, er du ikke alene om det. Der er typisk to forskellige årsager til vandskade i kældre og lignende. Skjulte rør og ledninger er den typiske synder. Det kan blandt andet være brud på kloakrør, omfangsdræn, som ikke virker optimalt, revner i fundamentet eller tilbageløb af vand fra kloakken. Og så er vejret også en grund til, at folk oplever vandskade. Især store mængder regn og sne kan sætte kloakken under pres, så det stiger og oversvømmer kældre med vandskade til følge. Hvis du vil have tips og tricks til at undgå vandskade i fremtiden, kan du finde dem i en spændende artikel fra Bolius. Du kan finde artiklen her. 

ABN Kloakteknik kan tilbyde et årligt kloakservice. Her tager vi et kig på kloakken og dens stand. Vi ser efter brud, rotter med mere og kan gøre skade på kloakledninger. Hvis der er begyndende skader på rør, kan vi reparere dem, inden de forårsager store skader. Du kan læse mere om vores kloakservice her.

Autoriseret kloakmester med døgnservice

ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder kort sagt, at vi står klar til at rykke ud til vandskade i Gladsaxe hele året rundt. Så lige meget om det er på grund af skybrud en sommernat eller 5 om morgen en kold vinterdag på grund af et sprunget rør, hopper vi i arbejdstøjet for at hjælpe dig. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være fremme i Gladsaxe for at hjælpe ved en vandskade.

Vi er et professionelt hold af autoriserede kloakmestre. Det betyder, at vi har styr på alt, som har med kloakken at gøre. Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din kloak, når du har brug for os. Vi kan udføre alle former for autoriserede kloakopgaver.

Undgå vandskade i Gladsaxe i fremtiden med regnvandssikring

Hvis du ikke ønsker vandskade på din bolig og indbo i fremtiden, er det måske værd at kigge på regnvandssikring af din grund og hus. Ved regnvandssikring kan man, som navnet antyder, sørger for, at boligen kan stå imod de nogle gange store mængder regn, som vi får her i Danmark.

ABN Kloakteknik kan for eksempel installere et højvandslukke, så du undgår tilbageløb af vand fra kloakken; enten fra den kommunale kloak eller fordi, der grundet kraftige regnskyl er for meget pres på kloakken generelt. Højvandslukkerne kan monteres i hele huset eller kun ved gulvafløb. De kan også monteres udenfor. Du kan læse mere om højvandslukker her.

Vi tilbyder professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning med regnvandssikring på jeres ejendom, så i undgår oversvømmelse i fremtiden. Du kan læse mere om regnvandssikring her.

Hvis du generelt oplever fugt i kælderen, fordi vandet trænger ind fra gulvet og mure, kan det måske være en mulighed med et omfangsdræn, da det leder regnvandet væk fra husets ydremurer. Du kan læse meget mere om omfangsdræn her.

Husk, at omfangsdræn og andre typer kloakarbejde altid skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det er ABN Kloakteknik heldigvis. Derfor står vi klar med råd, vedledning og udførsel af regnvandssikring og omfangsdræn hos dig.

ABN Kloakteknik og vandskade i Gladsaxe – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i din bolig i Gladsaxe

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi dæmmer op for vandet og hjælper med at udbedre vandskaden

Vi er medlem af