Vandskade Gentofte

Har du vandskade på dit hus i Gentofte? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig i dag. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i Gentofte her på siden eller kontakt os med det samme, hvis du har vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade i Gentofte

Har du fået en vandskade på dit hus eller lejlighed i Gentofte? Så lad ABN Kloakteknik hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Inden vi ankommer er det en god ide, at slukke for vandet, hvis vandskaden skyldes utætte rør. Det er også en god ide at slukke og fjerne elektriske apparater fra området. Når vi har suget vandet op, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af brud på kloakledninger, kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. På det måde vil der ikke længere sive vand ud af kloakrøret. Det kan dog være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget. Det kan selvfølgelig også være at en anden løsning, er det bedste for jer. Det finder vi sammen ud af.

Har du vandskade i din bolig i Gentofte? Så kontakt ABN Kloakteknik med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her. Der kan du også finde vores akut telefonnummer.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade eller forebyggende tiltag mod fremtidig vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor kommer der vandskade i min bolig?

Vandskade kommer nok hyppigere, end man egentlig lige går og tror. Faktisk oplever cirka 70.000 husstande om året, at der er vandskade på deres bolig. Så har du vand i kælderen, er du ikke alene om det. Men hvorfor er det, at så mange husstande oplever vandskade? Overordnet kan man sige, at der er to typiske årsager til vandskade i kældre.

Den hyppiske årsag er defekter på skjulte rør og ledninger. Det er eksempelvis brud på kloakrør, omfangsdræn, som ikke virker optimalt, revner i fundamentet eller tilbageløb af vand fra kloakken. Og så er vejret også en grund til, at folk oplever vandskade. Især store mængder regn og sne kan sætte kloakken under pres, så det stiger og oversvømmer kældre med vandskade til følge.

Forebyg vandskade i Gentofte

Det er muligt forholdsvis let at forebygge vandskade i din kælder i Gentofte. Her er et par gode år, hvis du vil undgå vandskade i kælderen. Det bedste og vigtigste råd er, at vedligeholde din kloak, så den kan tage mængden af regn og sne. Visne blade skal fjernes, så den ikke stopper til. Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi også et årligt kloakservice. Her undersøger vi standen på din kloak. Vi sikrer os, at der ikke er rotter, rørbrud og lignende i kloakken. Og så spuler vi den, hvis der er behov for dette. Hvis der er begyndende rørbrud, kan disse repareres, så der ikke kommer større problemer med dem. Du kan finde mere information om kloakservice her.

Af andre gode råd er, at du efterser dine rør, ventiler, stophaner med mere. Se efter tegn på, om der er utætheder eller tæringer. Og tjek også, om rørene er frostsikre, så de ikke springer i det kolde vejr.

Hvis du vil have flere tips og tricks til at forebygge vandskader i kælderen, kan du finde dem i en artikel, som videnscenteret Bolius har skrevet. Du kan finde artiklen her.

Autoriseret kloakmester med døgnservice

At stå med et problem med kloakken er aldrig belejligt – og det er lige meget om det er på grund af rørbrud, rotter eller oversvømmelse. Uønsket vand i boligen er som regel ikke øverst på ønskelisten. Derfor har vi hos ABN Kloakteknik døgnservice. Det betyder kort fortalt, at vi står klar til at rykke ud til vandskade eller andre akutte problemer med kloakken hver eneste dag hele året rundt. Står du nytårsaften med et defekt kloakrør eller oversvømmelse i kælderen en sommeraften, er vi parate til at hoppe i arbejdstøjet for at hjælpe dig. Vi er der, når du har brug for os. Vi har base i Hvidovre. Det betyder, at vi hurtigt kan nå frem til en vandskade i Gentofte og gå i gang.

Samtidig er vi et hold af professionelle autoriserede kloakmestre. Det betyder, at vi kan udføre alle former for autoriseret kloakarbejde som eksempelvis dræn, forbindelse af kloak til det kommunale kloakanlæg og meget mere. Vi er effektive og gør vores til, at du hurtigt kan komme videre med din hverdag.

Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din kloak, når du har brug for os.

Undgå vandskade i Gentofte i fremtiden med regnvandssikring

I Danmark oplever vi oftere og oftere kraftige regnskyl. Især om sommeren kan der under skybrud kommer meget regn på meget kort tid. Og det er ikke altid at kloakken og afløb kan holde til den mængde vand. For at undgå vandskade på din bolig i fremtiden, kan det være en fordel at prøve regnvandssikring. Ved regnvandssikring kan vi blandt andet installere en højvandslukker, så vandet ikke kan stige i kloakken og løbe ud i kælderen. Højvandslukker kan installeres i hele boligen, kun i gulvafløb eller udendørs alt efter behov. Du kan læse mere om højvandslukker her. Vi kan også hjælpe med andre løsninger til regnvandssikring. Vi tilbyder professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning med regnvandssikring på jeres ejendom, så i undgår oversvømmelse og vandskade i fremtiden. Du kan læse mere generelt om regnvandssikring her.

Hvis du generelt oplever fugt i kælderen, fordi vandet trænger ind fra gulvet og mure, kan det måske være en mulighed med et omfangsdræn, da det leder regnvandet væk fra husets ydremurer. Du kan læse meget mere om omfangsdræn her.

Husk, at omfangsdræn og andre typer kloakarbejde altid skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det er ABN Kloakteknik heldigvis. Derfor står vi klar med råd, vedledning og udførsel af regnvandssikring omfangsdræn med mere hos dig.

ABN Kloakteknik og vandskade i Gentofte – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i dit hus i Gentofte:

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi tilbyder at installere regnvandssikring, så du ikke oplever vandskade i fremtiden

Vi er medlem af