Vandskade Frederiksberg

Har du vandskade på Frederiksberg? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade på Frederiksberg her på siden eller kontakt os med det samme, hvis du oplever vandskade i din bolig.

ABN Kloakteknik og vandskade på Frederiksberg

Har du fået en vandskade på dit hus eller lejlighed på Frederiksberg? Så er ABN Kloakteknik parat til at hjælpe i dag. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Hvis vandet skyldes et sprunget rør, kan du eventuelt slukke for vandet hurtigst muligt. På den måde bliver vandskaden i hvert fald ikke større. Det er også altid en god ide at slukke og flytte elektriske apparater, så de ikke kommer i kontakt med vandet. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af brud på kloakledninger, kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et slags nyt rør i det gamle rør. Det kan dog være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget. Eller det kan være, at der er en mere optimal løsning for lige præcis jeres rørbrud. Det skal vi naturligvis nok vejlede om, når vi kender den nærmere årsag til vandskaden.

Har du vandskade i din bolig på Frederiksberg? Så kontakt ABN Kloakteknik med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her. Her kan du også finde vores akut telefonnummer, som du kan kontakte os på hele døgnet rundt.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade eller forebyggende tiltag mod fremtidig vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor kommer der vandskade i min bolig på Frederiksberg?

Mange dansker har efterhånden oplevet vandskade på deres bolig eller indbo. Faktisk er der cirka 70.000 husstande i Danmark, som årligt oplever vandskade i deres bolig. Så har du en vandskade, er du ikke den eneste. Men hvorfor kommer der så ofte vandskade på boligen?

Der er primært to forskellige årsager til vandskade i kældre og lignende. Skjulte rør og ledninger er den typiske synder. Det kan blandt andet være brud på kloakrør, omfangsdræn, som ikke virker optimalt, revner i fundamentet eller tilbageløb af vand fra kloakken. Og så er vejret også en grund til, at folk oplever vandskade. Især store mængder regn og sne kan sætte kloakken under pres som det eksempelvis kan ses under skybrud, så det stiger og oversvømmer kældre med vandskade til følge.

Du kan selv forsøge at forebygge vandskade opstået grundet rør og ledninger. Du kan blandt andet få foretaget et årligt kloakservice af ABN Kloakteknik. Her undersøger vi kloakkens tilstand og holder øje med rotter, rørbrud og så videre. Hvis der er skader, kan vi hjælpe med at udbedre dem. På den måde kender du altid din kloaks stand og minimerer risikoen for, at kloakrørene er synderen ved en vandskade. Du kan læse mere om kloakservice her.

Du kan med fordel også efterse dine rør, haner og lignende for tæringer eller revner. Det er også en god ide at sikre, at rør er frostsikre, så de ikke springer i kulden.

Du kan få flere tips og tricks om forebyggelse af vandskade hos Bolius. Du kan finde en artikel om dette emne her.

Undgå vandskade i fremtiden på Frederiksberg med regnvandssikring

Som nævnt, kan du forebygge vandskade grundet rørbrud ved at kende din kloaks tilstand og sikre mod frostskader og lignende. Men du har faktisk også muligheden for, at undgå oversvømmelse og derved vandskade grundet store mængder regn eller sne. For at undgå vandskade på din bolig på Frederiksberg i fremtiden, kan det nemlig være en fordel med regnvandssikring. Ved regnvandssikring kan vi blandt andet installere et højvandslukke, så vandet ikke kan stige i kloakken og løbe ud i kælderen. Højvandslukker kan installeres i hele ejendommen, kun i gulvafløb eller udendørs alt efter behov. Du kan læse meget mere om højvandslukker her. Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning med regnvandssikring på jeres ejendom, så i undgår oversvømmelse i fremtiden. Du kan læse mere om regnvandssikring her.

Husk, at omfangsdræn og andre typer kloakarbejde altid skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det er ABN Kloakteknik heldigvis. Derfor står vi klar med råd, vejledning og udførsel af regnvandssikring med mere hos dig.

Autoriseret kloakmester med døgnservice

Oversvømmelse og vandskade kommer sjældent på et godt tidspunkt. Og det er nok de færreste, som har tiden og overskudet til at smide alt, hvad de har i hænderne og klare ærterne selv. Derfor har ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder kort sagt, at vi står klar til at rykke ud til vandskade på Frederiksberg hver eneste dag hele året rundt. Så lige meget om det er på grund af skybrud en sommernat eller 5 om morgen en kold vinterdag på grund af et sprunget rør, hopper vi i arbejdstøjet for at hjælpe dig. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være fremme hos dig på Frederiksberg for at hjælpe ved en vandskade.

Vi er et professionelt, erfaret og ikke mindst effektivt hold af autoriserede kloakmestre. Det betyder, at vi har styr på alt, som har med kloakken at gøre. Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din kloak, når du har brug for os. Vi kan udføre alle former for autoriserede kloakopgaver. Vi løser opgaver hurtigt, effektivt og korrekt, så du kan komme tilbage til din hverdag hurtigst muligt. I samarbejde med dig, finder vi den bedste løsning ved din vandskade eller forebyggelse af vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade på Frederiksberg – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i din bolig på Frederiksberg:

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt ved vandskade på Frederiksberg

Vi kan også hjælpe med regnvandssikring så du ikke grundet massive mængder regn på vandskade i fremtiden

Vi er medlem af