Vandskade Brøndby

Har du vandskade på dit hus i Brøndby? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i Brøndby her på siden eller kontakt os med det samme, hvis du har vandskade.

ABN Kloakteknik og vandskade i Brøndby

Har du fået en vandskade på dit hus eller lejlighed i Brøndby? Så lad ABN Kloakteknik hjælpe. Vi kan hurtigt rykke ud og få gang i en oprydning. En vandskade kan opstå pludseligt, og det kan svært at overskue, hvis man pludselig står i vand til anklerne i kælderen eller stuen. Og derfor ved vi, at det er vigtigt, vi kommer hurtigt med overblik og sætter gang i en oprydning. Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af rørbrud kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. Det kan dog være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget.

Oplever du vandskade i Brøndby? Så kontakt os med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er naturligvis også velkommen til at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor kommer der vandskade?

Der er cirka 70.000 husstande i Danmark, der årligt oplever vandskade, så hvis du har vandskade i kælderen, er du ikke alene om det. Der er typisk to forskellige årsager til vandskade i kældre og lignende. Vejret er en grund – store mængder vand enten i form af sne eller regn, kan være med til at oversvømme kældre og lave vandskade. Og så kan skjulte rør og ledninger også være en grund til vandskade. Det gælder blandet andet utætte kloakledninger, problemer med omfangsdræn, revner i fundament, tilbageløb af vand fra kloakken med mere.

Autoriseret kloakmester med døgnservice

ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder kort sagt, at vi står klar til at rykke ud til vandskade i Brøndby hele året rundt. Så lige meget om det er på grund af skybrud en sommernat eller 5 om morgen en kold vinterdag på grund af et sprunget rør, hopper vi i arbejdstøjet for at hjælpe dig. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være fremme i Brøndby for at hjælpe ved en vandskade.

Vi er et professionelt hold af autoriserede kloakmestre. Det betyder, at vi har styr på alt, som har med kloakken at gøre. Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din kloak, når du har brug for os.

Undgå vandskade i Brøndby med regnvandssikring

I Danmark oplever vi ofte kraftige regnskyl. Især om sommeren kan der under skybrud kommer meget regn på meget kort tid. Og det er ikke altid at kloakken og afløb kan rumme til den mængde vand. For at undgå vandskade på dit hus i Brøndby i fremtiden, kan det være en fordel med regnvandssikring. Ved regnvandssikring kan vi blandt andet installere en højvandslukker, så vandet ikke kan stige i kloakken og løbe ud i kælderen. Vi tilbyder professionel rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning med regnvandssikring på jeres ejendom, så i undgår oversvømmelse i fremtiden. Du kan læse mere om regnvandssikring her.

Hvis du generelt oplever fugt i kælderen fordi vandet trænger ind fra gulvet og mure, kan det måske være en mulighed med et omfangsdræn, da det leder regnvandet væk fra husets ydremurer. Du kan læse meget mere om omfangsdræn her.

Husk, at omfangsdræn og andre typer kloakarbejde altid skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det er ABN Kloakteknik heldigvis. Derfor står vi klar med råd, vedledning og udførsel af regnvandssikring og omfangsdræn hos dig.

Forebyg vandskade i Brøndby

Hvis du ønsker at forebygge vandskade i din kælder i Brøndby, er der her nogle gode råd og tips og tricks. Det bedste råd er, at du vedligeholder kloakken, så den kan tage det regnvand og sne, som kommer fra oven – også når der kommer meget på én gang. Vi søger gerne for at gennemse din kloak med et årligt kloakservice. På den måde kender du altid din kloaks tilstand. Du kan læse mere om kloakservice her.

Det er også en ide at efterse rør, ventiler, stophaner med mere. Rør for at sikre at de frostsikre og stophaner for at se efter tegn på utætheder eller tæringer.

Hvis du vil have flere tips og tricks til at forebygge vandskader i kælderen, kan du finde dem i en artikel, som videnscenteret Bolius har skrevet. Du kan finde artiklen her.

ABN Kloakteknik og vandskade i Brøndby – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade på dit hus i Brøndby:

Vandskade kan opstå grundet vejret eller skader på rør og ledninger; lige meget hvad står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi dæmmer op for vandet og hjælper med at udbedre vandskaden

Vi er medlem af