Vandskade Albertslund

Har du vandskade på dit hus i Albertslund? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe. Vi har døgnservice og rykker hurtigt ud. Læs mere om vandskade i Albertslund her på siden eller kontakt os allerede i dag.

ABN Kloakteknik og vandskade i Albertslund

Det kan være en rigtig ærgerlig oplevelse at stå med en vandskade. Så hvis du har en vandskade i din bolig i Albertslund, står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Hvis uheldet er ude, og du står i vand til knæene, kan det være svært at overskue situationen. En vandskade kan opstå pludselig – for eksempel ved voldsomt vejr, hvor vandet stiger i kloakken og oversvømmer kældre. Lige meget, hvordan vandskaden er opstået, er det vigtigt at handle hurtigt for at undgå skader på indbo, inventar samt boligens fundament. Vi kommer med overblik og erfaring og går i gang med det samme.

Vi starter oftest med at tage et hurtigt overblik over omfanget af vand. Herefter sætter vi i gang med at dæmme op for vandet, så vandskaden ikke bliver værre. Vi suger vandet op, så det ikke længere er til gene. Det kan vi med vores praktiske slamsuger. Når det er gjort, kan vi gå i gang med at udbedre skaden. Hvordan vi løser det, kommer an på hvor stor skaden er, og hvor skaden er sket. Hvis vandskaden er opstået på grund af rørbrud kan vi muligvis reparere bruddet med strømpeforing. Her fører vi en glasfiberstrømpe ned i kloakrøret, så der kommer et nyt rør i det gamle rør. Det kan dog være nødvendigt med en udskiftning af kloakrøret, hvis det er meget beskadiget.

Er der sket en vandskade i dit hus eller lejlighed? Så kontakt os med det samme. Du kan finde vores kontaktinformation her. Her finder du også vores telefonnummer til døgnservice.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på udbedring af din vandskade.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Autoriseret kloakmester med døgnservice

En vandskade kommer ofte af to grunde – enten fordi rør er utætte og lækker vand, eller fordi kloakken ikke kan tage en stor mængde vand ved for eksempel skybrud. Lige meget årsagen, er vandskade aldrig et belejligt bekendtskab. Det ved vi selvfølgelig hos ABN Kloakteknik. Og derfor har vi døgnservice.

Det betyder kort sagt, at vi står klar til at rykke ud til vandskade i Albertslund hele året rundt. Så lige meget om det er klokken midnat en sommerdag eller 5 om morgen nytårsdag, hopper vi i arbejdstøjet for at hjælpe dig. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være fremme i Albertslund for at hjælpe ved en vandskade.

Vi er et professionelt hold af autoriserede kloakmestre. Det betyder, at vi har styr på alt, som har med kloakken at gøre. Vi har mange års erfaring med de fleste typer af kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din kloak.

Undgå vandskade i Albertslund med regnvandssikring

I Danmark kan der ofte opstå situationer, hvor der på kort til kommer meget vand i kloakken. Det sker eksempelvis ofte under sommerens skybrud. Og det er desværre ikke altid, at kloakken kan rumme de store mængder vand. Det kan lede til tilbageløb fra det kommunale kloaksystem og ende med oversvømmelse og vandskade i kældre og lignende. Hos ABN Kloakteknik har vi nogle gode løsninger, som kan sørge for, at du i fremtiden undgår vandskade på din bolig i Albertslund. Det kalder vi for regnvandssikring. Vi kan for eksempel installere højvandslukker, så vandet ikke kan stige i kloakken og dermed løbe ud i kælderen. Højvandsluk kan installeres enten ved alle afløb, gulvafløb eller kun udendøres. Vi sørger for den professionelle rådgiving, så du får den bedste løsning, så du undgår vandskader i fremtiden. Du kan læse mere om regnvandssikring her.

Og du kan læse mere specifikt om højvandsluk her.

Forebyg vandskade i Albertslund

Udover regnvandssikring, har vi også nogle gode tips og tricks til dig, som gerne vil forebygge vandskaden i kælderen i Albertslund. Først og fremmest skal du faktisk sørge for at vedligeholde din kloak, så det er i god nok stand til at kunne optage regnvand og sne. Blandt andet kan du fjerne blade og lignende, som kan stoppe klokken. Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi også et årligt kloakservice. Her gennemgår vi kloakken stand, så du ikke får nogle grumme overraskelser for eksempel utætte kloakrør. Du kan finde mere information om kloakservice her.

Et andet godt tip er, at efterse rør, ventiler, stophaner med mere. Rør for at sikre at de frostsikre, og stophaner for at se efter tegn på utætheder eller tæringer.

Hvis du vil have flere tips og tricks til at forebygge vandskader i kælderen, kan du finde dem i en artikel, som videnscenteret Bolius har skrevet. Du kan finde artiklen her.

ABN Kloakteknik og vandskade i Albertslund – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at du skal bruge ABN Kloakteknik, hvis du har vandskade i din bolig i Albertslund.

ABN Kloakteknik rykker hurtigt ud ved vandskade i Albertslund

Vi har døgnservice og hjælper hele året rundt

Vi kan også hjælpe med at forebygge fremtidige vandskader med regnvandssikring

Vi er medlem af