Tv-inspektion Vallensbæk

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Vallensbæk for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og TV inspektioner her på siden.

ABN Kloakteknik tilbyder tv-inspektion i Vallensbæk

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik tilbyder at udføre tv-inspektioner i Vallensbæk. En tv-inspektion kan være et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Den kan nemlig give os et rigtig detaljeret billede af din kloak. Som privat grundejer er det din pligt at sørge for, at kloakken, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, hvad der skal til for, at den gør det. Hvis du skulle opleve akutte problemer med din kloak, er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder nemlig døgnservice. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Vallensbæk for både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt være i Vallensbæk, inklusiv Vallensbæk Nordmark og Vallensbæk Strand. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tv-inspektion. Eller kontakt os, hvis du har akutte problemer med kloakken. Vi er klar til at hjælpe. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når du får udført en tv-inspektion i Vallensbæk, kan den afsløre forskellige ting. Den kan for eksempel fortælle os, om der gemmer sig rotter i din kloak. Udover at bringe sygdomme med sig, kan rotter meget hurtigt lave skade for mange tusinde kroner – specielt hvis de finder adgang til din bolig via toiletter og afløb. Derfor kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. Du kan læse mere om vores arbejde med installation af rottespærre her. En tv-inspektion vil også kunne fortælle os, om der er rørbrud. Hvis det skulle være tilfældet, kan ABN Kloakteknik stå for reparationen af kloakrøret uden nogle problemer. Hvis tv-inspektionen skulle afsløre, at din kloak er i meget dårlig stand, kan en strømpeforing være en løsning. Du kan finde mere her om vores arbejde med strømpeforing.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus i Vallensbæk

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Vallensbæk og omegn. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker i Vallensbæk er i forholdsvis dårlig stand. Husets kloak er dog ikke en del af en tilstandsrapport, når du køber hus. Derfor kan du i teorien ende med at købe et hus, hvor du skal bruge mange penge på en omfattende kloakrenovering. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af huses tilstandsrapporter. Du kan finde artiklen her.

Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udforme en tilstandsrapport om kloakken, efter vi har undersøgt den ved hjælp af en tv-inspektion. Så kan du nemlig være sikker på, at du ikke ender med at købe et hus med en dårligt fungerende kloak.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektioner i Vallensbæk – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Vallensbæk.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Vallensbæk for virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre.

Vores erfarne og pålidelige medarbejdere kan også hjælpe dig med installation af rottespærre, reparation af rørbrud, strømpeforing af din kloak og meget mere.

ABN Kloakteknik kan udforme en tilstandsrapport af kloakken, inden du køber et nyt hus. Så bliver du ikke overrasket over, hvor eventuelt dårlig stand kloakken er i.

Vi er medlem af