Tv-inspektion Solrød

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Solrød for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Solrød her på siden.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Solrød

Som din autoriserede kloakmester kan ABN Kloakteknik stå for at udføre tv-inspektioner i Solrød . En tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Den kan nemlig give os et meget detaljeret billede af kloakken. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion af din kloak i Solrød, ved vi præcis hvad der skal til, for din kloak fungerer optimalt. ABN Kloakteknik tilbyder også døgnservice, hvis du akut har problemer med din kloak. En tv-inspektion kan nemlig også være en stor hjælp, når vi skal udrede akutte problemer. Vi er klar til at hjælpe hele døgnet rundt hele året rundt ved akutte problemer med kloakken. Vi udfører tv-inspektioner i Solrød Kommune for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Vi rykker med glæde ud til hele Solrød Kommune, fra Havdrup til Jersie Strand og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformationer her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Solrød, har vi et klart billede af din kloak og dens tilstand. En tv-inspektion kan for eksempel afsløre, om der skulle være rørbrud. Hvis det er tilfældet, kan vores erfarne medarbejdere naturligvis stå for reparationen af disse. Du kan finde mere om vores arbejde med reparation af rørbrud her. Skulle tv-inspektionen afsløre, at der gemmer sig rotter og rottereder i din kloak, kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. Så kan rotterne ikke længere lave skade og blokere kloakken. Som autoriseret rottespærremontør er ABN Kloakteknik oplagte til at installere en rottespærre i dit hjem. Du kan læse mere om fordelene ved installationen af en rottespærre her. Hvis tv-inspektionen skulle vise os, at din kloak er i meget dårlig stand, kan en strømpeforing af kloakken være en god løsning. Du kan finde mere om vores arbejde med strømpeforing her. Ligegyldigt hvilke problemer tv-inspektionen finder, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at løse dem.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved huskøb i Solrød

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Solrød. Derfor ved vi af erfaring, at mange af kommunens privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Mange af kloakkerne har stået urørt hen i mange år efterhånden. Det kan godt være et problem, når man foretager et huskøb. Kloakken er nemlig ikke en del af husets tilstandsrapport. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor kloakken skal gennemgå en større renovation, inden den fungerer optimalt. Bolius har skrevet en interessant artikel om emnet. Du kan finde artiklen her.

 Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken, inden du skriver under på huskøbet. Så kan du læse vores tilstandsrapport om kloakken, inden du skriver under på købspapirerne. Det giver et ekstra lags tryghed, når det kommer til huskøb.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Solrød – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Solrød.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og vi har mange års erfaring med alle kloakrelaterede opgaver – også med at udføre en tv-inspektion i Solrød.

Vores erfarne medarbejdere kan ikke bare hjælpe dig med at udføre en tv-inspektion, de kan hjælpe med alt fra installation af rottespærre til reparation af rørbrud.

Vi tilbyder døgnservice og hjælper med glæde private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre med at udføre tv-inspektioner i Solrød.

Vi er medlem af