Tv-inspektion Rudersdal

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Rudersdal Kommune for private grundejere, virksomheder, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om TV-inspektion her på siden,

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Rudersdal Kommune

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Rudersdal Kommune. En tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak. Den kan nemlig fortælle os præcis hvilken stand, din kloak er i. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion af din kloak, ved vi, hvad der skal til, for at den gør det. En tv-inspektion kan også være et godt redskab, hvis der opstår akutte problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi døgnservice til alle vores kunder i Rudersdal Kommune fra Vedbæk til Holte og alle byer derimellem. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Rudersdal Kommune for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion i Rudersdal Kommune afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Rudersdal Kommune, får vi et meget klart billede af din kloak og dens tilstand. Så kan vi for eksempel se, om der er rørbrud. Hvis der skulle være rørbrud, kan vores erfarne medarbejdere stå for reparationen af rørene. Bliv klogere på rørbrud her. En tv-inspektion kan også fortælle os, om der er rotter og rottereder i din kloak. Rotter er skadedyr, der medbringer sygdomme og kan lave skader for mange tusinde kroner. En rottespærre kan forhindre rotterne i, at få adgang til din kloak og derved adgang til dit hus. Du kan læse mere om fordelene ved en rottespærre her. Hvis tv-inspektionen afslører, at der er defekte kloakrør, kan en strømpeforing være en god løsning på problemet. Du kan finde mere her om vores arbejde med strømpeforing. Kort sagt kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at afhjælpe de kloakproblemer, en tv-inspektion eventuelt vil afsløre.

Tv-inspektion i Rudersdal Kommune og tilstandsrapporter ved huskøb

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, og vi har, som sagt, mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Rudersdal Kommune. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Kloakken er ofte ikke noget husejere fokuserer alt for meget på med mindre, der akut opstår problemer. Denne manglende fokus kan være et problem, når man skal købe et hus. Kloakken er nemlig ikke en del at husets tilstandsrapport. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor du skal bruge mange penge på at få kloakken til at fungere optimalt. Bolius har skrevet en informativ artikel om problematikken. Du kan finde artiklen her.

Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af husets kloak. Vi udformer derefter en tilstandsrapport af kloakken. Så kender du kloakkens tilstand, inden du har skrevet under på købsaftalen. Det kan som huskøber give dig et ekstra lag af tryghed.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Rudersdal Kommune – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal bruge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Rudersdal Kommune.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring i at udføre tv-inspektioner i Rudersdal Kommune. Vi hjælper også gerne ved akut opståede problemer.

Som autoriseret kloakmester kan vores medarbejdere hjælpe dig med alt fra installation af en rottespærre til strømpeforing af kloakken.

Vi udfører tv-inspektion i Rudersdal Kommune for virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Vi er medlem af