Tv-inspektion Roskilde

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Roskilde for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Læs mere om TV-inspektioner i Roskilde og ABN Kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Roskilde

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik er et veletableret firma, og vi har mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Roskilde. En tv-inspektion er et rigtig godt værktøj, når det kommer til din kloak. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, præcis hvad der skal til for, at din kloak er i den bedst mulige stand. Hvis der akut skulle være problemer med din kloak, kan en tv-inspektion også være et meget hjælpsomt værktøj. Som en del af vores service tilbyder vi døgnservice. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder, også søndag aften, eller når det er helligdag. Vi udfører tv-inspektioner i Roskilde for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Roskilde Kommune, fra Jyllinge til Viby Sjælland og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt, uforpligtende tilbud på tv-inspektion i Roskilde. Eller kontakt os nu, hvis du har akut brug for hjælp med kloakken. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Roskilde, får vi et meget klart billede af din kloak og dens tilstand. En tv-inspektion kan for eksempel afsløre, om der skulle gemme sig rotter og rottereder i din kloak. Rotter er skadedyr, der hurtigt kan lave skade for mange tusinde kroner. Specielt hvis de finder vej ind i huset. Derfor kan en rottespærre være en god ide. ABN Kloakteknik er som autoriseret rottespærremontør optimalt klædt på til opgaven. Du kan læse mere om fordelene ved installationen af en rottespærre her. Hvis vi skulle finde rørbrud, er det naturligvis noget, vores erfarne medarbejdere uden problemer kan stå for at reparere. Læs mere om rørbrud her. Hvis tv-inspektionen afslører, at din kloak er i dårlig stand, kan en strømpeforing af kloakken være en god løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing af kloakker her. Ligegyldigt hvilke problemer tv-inspektionen afslører, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at løse dem.

Tv-inspektion og tilstandsrapport ved køb af hus i Roskilde

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Roskilde. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i dårlig stand. Kloakken og dens tilstand er generelt set ikke noget, de fleste grundejere fokuserer på. Med mindre der opstår problemer. Kloakken er heller ikke en del af husets tilstandsrapport ved huskøb. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor kloakken er i meget dårlig stand. En total renovation af kloakken kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Bolius har skrevet en informativ artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af husets tilstandsrapport. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udforme en tilstandsrapport af husets kloak, efter vi har udført en tv-inspektion. Så er der ingen overraskelser forbundet med kloakken ved køb af et hus.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Roskilde – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Roskilde.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring – også med at udføre tv-inspektioner i Roskilde.

Vores erfarne medarbejdere kan hjælpe med meget andet end at udføre tv-inspektioner. De kan blandt andet hjælpe med alt fra installation af rottespærre til strømpeforing af din kloak.

Vi tilbyder døgnservice og udfører tv-inspektioner i Roskilde Kommune for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af