Tv-inspektion Rødovre

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Rødovre for både virksomheder med eget domicil og private grundejere. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Læs mere om Tv inspektion i Rødovre her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion i Rødovre en god ide?

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Rødovre. Derfor ved vi, at en tv-inspektion er et rigtig godt værktøj, når det kommer til vedligeholdelsen af dine kloakker. Som grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakker, der befinder sig på din grund, fungere optimalt. En tv-inspektion kan hjælpe med det. Den kan afsløre alt fra at lokalisere utætheder til at finde rørbrud. Kort sagt kan en tv-inspektion fortælle os, præcis hvad der skal til, for at din kloak fungerer optimalt. Hvis der skulle opstå akutte problemer, kan ABN Kloakteknik naturligvis også hjælpe der. Vi tilbyder nemlig døgnservice. ABN Kloakteknik tilbyder at udføre tv-inspektioner for både virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre i Rødovre og Islev. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt rykke ud til hele Rødovre Kommune. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når du får udført en tv-inspektion i Rødovre, vil den give os et meget detaljeret overblik over din kloak og dens tilstand. En tv-inspektion kan fortælle os, om der gemmer sig rotter i din kloak. Hvis der er rotter i din kloak, kan de få adgang til dit hus via afløb og toiletter. De kan meget hurtigt lave skader for mange tusinde kroner. En rottespærre er en måde, hvor på man kan stoppe rotterne fra at få adgang til ens kloak. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og vores arbejde med installation af rottespærre her. En tv-inspektion vil også afsløre, om der er rørbrud. Hvis det skulle være tilfældet, er det en god ide, at få repareret det så hurtigt som muligt. Rørbrud gør nemlig at rotter har let adgang til din kloak – også selvom du har en rottespærre. Hvis du skulle opleve rørbrud, kan ABN Kloakteknik naturligvis også hjælpe med det. Læs mere her om vores arbejde med reparation af rørbrud her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus i Rødovre

ABN Kloakteknik har som autoriseret kloakmester udført mange tv-inspektioner i Rødovre. Derfor ved vi også af erfaring, at mange af kloakkerne generelt set er i dårlig stand. Det kan godt være et problem, hvis man overvejer at købe et hus. Kloakkens tilstand er nemlig ikke en del af den tilstandsrapport, der følger med huse, der skal sælges. Du kan ende med at have købt et hus, hvor kloakken skal gennemgå en større renovering, inden at den fungerer optimalt. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af huses tilstandsrapport. Du kan finde artiklen her.  Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken og efterfølgende aflevere en tilstandsrapport til dig. Så er du sikker på, at du ikke kommer til at købe et hus med en kloak, der skal gennemgå en dyr renovation, inden den fungerer, som den skal.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Rødovre – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor ABN Kloakteknik er det ideelle valg, når du skal have udført en tv-inspektion i Rødovre.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i udførelsen af tv-inspektioner i Rødovre.

Hvis tv-inspektionen skulle afsløre rørbrud eller tegn på rotter, kan vi hjælpe med reparation af rør og installation af rottespærre.

Vi udfører tv-inspektioner for både virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre i Rødovre og Islev.

Vi er medlem af