Tv-inspektion Lyngby Taarbæk

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Lyngby Taarbæk Kommune for private grundejere, virksomheder, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om TV-inspektion og ABN kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Lyngby

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Lyngby . Derfor ved vi, at en tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion, ved vi præcis hvad der skal til, for at kloakken fungerer perfekt. Hvis der akut skulle opstå problemer med din kloak, kan en tv-inspektion også hjælpe os med at løse problemet. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik døgnservice for vores kunder i hele Lyngby-Taarbæk Kommune, fra Virum til Kongens Lyngby og alle byer derimellem. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for os. Det vil sige alle årets dage, hele døgnet rundt. Vi udfører tv-inspektioner i Lyngby for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tv-inspektion af din kloak. Eller kontakt os nu, hvis du har akut brug for hjælp med kloakken. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Lyngby, har vi et meget detaljeret billede af din kloak. Vi kan for eksempel se, om der skulle gemme sig rotter og rottereder i kloakken. Rotter kan hurtigt lave skader for mange tusinde kroner, specielt hvis de finder vej til din bolig. Derfor kan en rottespærre være en god ide. ABN Kloakteknik er autoriseret rottespærremontør, og har mange års erfaring i installering af rottespærre. Du kan læse mere om fordelene ved en rottespærre her. Vi kan også stå for reparationen af rørbrud, hvis vi skulle finde dem efter en tv-inspektion. Hvis tv-inspektionen afslører, at din kloak er i dårlig stand, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved huskøb i Lyngby

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Lyngby. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Ofte er kloakken ikke noget, der bliver fokuseret på, indtil den pludselig ikke fungerer optimalt. Det kan godt være et problem for huskøbere. De kan nemlig risikere at købe et hus, hvor kloakken er gammel og slidt. En total renovation af kloakken kan godt blive en dyr fornøjelse. Desværre er kloakkens tilstand ikke en del af husets tilstandsrapport. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken, inden du skriver under på huskøbet. Så kan du læse vores tilstandsrapport, inden du tager den endelige beslutning, om huset skal købes. Det tilføjer et ekstra lag af tryghed ved huskøb.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektioner i Lyngby – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Lyngby.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med tv-inspektioner i Lyngby. Hos os er du i trygge hænder.

Vores erfarne medarbejdere kan ikke bare hjælpe med at udføre tv-inspektioner. De kan hjælpe med alt fra reparation af rørbrud til strømpeforing af din kloak.

Vi udfører tv-inspektioner i Lyngby-Taarbæk Kommune for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Vi er altid klar til at hjælpe – også med akutopståede problemer.

Vi er medlem af