Tv-inspektion Lejre

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Lejre for virksomheder, boligforeninger, private grundejere osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om tv-inspektioner og ABN Kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Lejre

ABN Kloakteknik er ikke bare autoriseret kloakmester og et veletableret firma. Vi har også mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Lejre. En tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. En tv-inspektion kan nemlig give os et meget detaljeret billede af kloakken. På den måde kan vi se, hvad der skal til, for at den fungerer optimalt. Som privat grundejer er du nemlig forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer. En tv-inspektion kan også være et godt hjælpemiddel, når der akut opstår problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi døgnservice til alle vores kunder i hele Lejre Kommune, fra Kirke Hyllinge til Osted og alle byer derimellem. Vi står klar til at hjælpe med akutte problemer med kloakken hver dag hele året rundt og hele døgnet rundt. Vi står gerne for at udføre tv-inspektion i Lejre Kommune for virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Kontakt os allerede i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller kontakt os, hvis du har akutte problemer med kloakken. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Lejre, får vi et meget klart billede af din kloak og dens stand. Vi vil for eksempel kunne se, om der er rørbrud. Skulle dette være tilfældet, kan vi naturligvis stå for reparationen. Du kan finde mere om vores arbejde med rørbrud her. Skulle tv-inspektionen afsløre, at der gemmer sig rotter og rottereder i din kloak, kan en installation af en rottespærre være en god løsning. Så kan rotterne ikke længere få adgang til din kloak, og gennem den din bolig, og lave ravage. Vi er hos ABN Kloakteknik autoriseret rottespærremontor og har stor erfaring med at installere rottespærre. Du kan læse mere om vores arbejde med installation af rottespærre her. Hvis tv-inspektionen afslører, at din kloak er i dårlig stand, kan en strømpeforing være en god løsning. Vi har stor erfaring med strømpeforing af kloakker. Du kan læse mere om strømpeforing her. Hvad enten tv-inspektionen afslører større eller mindre problemer, er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe med at løse dem.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus i Lejre

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Lejre. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Mange af dem har stået uforstyrrede hen i mange år, uden renovering eller reparationer. Når du køber hus, er kloakken ikke en del af husets tilstandsrapport. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor kloakken skal gennemgå en større renovering, før den fungerer optimalt. Det kan hurtigt ende med at blive en dyr fornøjelse. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er del af husets tilstandsrapport. Du kan finde artiklen her. 

Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion og derefter udforme en tilstandsrapport af kloakken. På den måde kan du udelukke nogle dyre overraskelser, når det kommer til kloakken ved køb af hus.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Lejre – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal bruge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Lejre.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og vi har mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Lejre.

Vores professionelle medarbejdere kan hjælpe med meget andet end at udføre tv-inspektioner, blandt andet strømpeforing af kloakken og installation af rottespærre.

Vi tilbyder døgnservice for alle vores kunder, både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af