Tv-inspektion Køge

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Køge og omegn for private grundejere, virksomheder, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om TV-inspektioner her på siden.

ABN Kloakteknik udfører din tv-inspektion i Køge

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Køge. En tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion, ved vi præcis, hvad der skal til for, at den gør det. En tv-inspektion kan også være et rigtig godt redskab, når der opstår akutte problemer med din kloak. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik døgnservice til alle vores kunder i Køge Kommune, fra Borup til Herfølge og alle byer derimellem. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Køge for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger, kolonihusejere og så videre. Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Køge, får vi et meget klart billede af din kloak og dens tilstand. En tv-inspektion kan for eksempel afsløre, om der skulle gemme sig rotter og rottereder i din kloak. Rotter er skadedyr, der meget hurtigt kan lave skader for mange tusinde kroner. Specielt hvis de finder vej til din bolig gennem afløb og riste. En installation af en rottespærre er en god løsning på rotteproblemet. Du kan finde mere om fordelene ved en rottespærre her. En tv-inspektion kan også afsløre, om der skulle være rørbrud i din kloak. Hvis dette skulle være tilfældet, kan vores erfarne medarbejdere stå for reparationen af rørene. Bliv klogere på rørbrud her. Skulle tv-inspektionen afsløre, at der er defekte kloakrør, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og vores arbejde med strømpeforing her. Kort sagt kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at løse de problemer, en tv-inspektion af din kloak i Køge vil afsløre.

Tv-inspektion i Køge og tilstandsrapporter ved huskøb

ABN Kloakteknik har, som sagt, mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Køge. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Mange kloakker har nemlig fået lov til at stå uberørte hen i mange år. Det kan være et problem, når man skal købe et hus. Kloakken er nemlig ikke en del af husets tilstandsrapport. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor du skal bruge mange penge på reparation/renovation af kloakken. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken i Køge og derefter udforme en tilstandsrapport. Så ved du, hvilken stand kloakken er i, inden der bliver skrevet under på en købsaftale. Det giver dig et ekstra lag tryghed ved huskøb.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Køge – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Køge.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Køge.

Vores professionelle medarbejdere kan hjælpe dig med alt fra installation af rottespærre til strømpeforing af din kloak. Vi er altid klar til at hjælpe, også med akut opståede problemer.

Vi udfører tv-inspektion i Køge for virksomheder med eget domicil, boligforeninger, private grundejere, kolonihavehusejere og så videre. Ring til os i dag for et godt tilbud.

Vi er medlem af