Tv-inspektion København

Autoriseret kloakmester tilbyder udførelsen af tv-inspektion i København for virksomheder, boligforeninger, private grundejere osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om tv inspektion i København her på siden.

ABN Kloakteknik tilbyder tv-inspektion i København

ABN Kloakteknik har som autoriseret kloakmester mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i København. Derfor ved vi af erfaring, at en tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som grundejer er du forpligtet til at sørge for, at den del af kloakken, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Vi kan fortælle dig hvad der skal til, for at den fungerer optimalt, efter vi har udført en tv-inspektion. Den giver os nemlig et meget klart billede af din kloak. Hvis der skulle opstå akutte problemer med din kloak, kan vi naturligvis sagtens hjælpe dig med dem – vi tilbyder nemlig døgnservice. ABN Kloakteknik tilbyder at udføre tv-inspektioner i hele Københavns Kommune, fra Brønshøj til Østerbro og alle områder derimellem. Vi hjælper gerne virksomhed med eget domicil, privat grundejer, boligforeninger og så videre. Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag. Eller kontakt os nu, hvis du akut står og har brug for hjælp med kloakken. Vi sidder altid klar til at hjælpe eller til en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når du får udført en tv-inspektion i København, giver den os et meget detaljeret billede af din kloak. Den kan for eksempel afsløre, om der skulle gemme sig rotter i din kloak. Rotter er skadedyr, og de kan hurtigt lave skader for mange tusinde kroner – især hvis de finder adgang til din bolig gennem toiletter og afløb. Hvis vi skulle finde tegn på rotter, kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. Du kan finde mere om vores arbejde med installation af rottespærre her. Hvis tv-inspektionen skulle fortælle os, at der er rørbrud, kan vi naturligvis stå for reparationen af disse. Hvis det skulle vise sig, at din kloak er i meget dårlig stand, kan strømpeforing eventuelt være en løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing her

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus i København

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektion i København og omegn. Vi ved af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Ofte er kloakken ikke noget mange husejere går op i, indtil den ikke fungerer, som den skal. Hvis man skal købe et hus, følger der en tilstandsrapport med. Men desværre er kloakken ikke en del af husets tilstandsrapport. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor kloakken skal gennemgå en dyr renovation, før den fungerer optimalt. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af tilstandsrapporten. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udforme en tilstandsrapport om kloakken, efter vi har udført en tv-inspektion. Så kan du være helt sikker på, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser om kloakken og dens tilstand.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Københavns Kommune – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Københavns Kommune.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med tv-inspektioner i Københavns Kommune for både virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre.

Vores erfarne medarbejdere kan også hjælpe dig med reparation af rørbrud, installation af rottespærre, strømpeforing af din kloak og meget mere – også hvis dine kloakproblemer er opstået akut.

Vi kan udforme en tilstandsrapport at kloakken, inden du køber et nyt hus. Så kan du være sikker på, at den fungerer optimalt, inden du skriver under på huskøbet.

Vi er medlem af