Tv-inspektion Ishøj

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik tilbyder tv-inspektion i Ishøj for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og tv inspektion i Ishøj her på siden.

ABN Kloakteknik tilbyder tv-inspektion i Ishøj

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Ishøj. Vi ved af erfaring, at en tv-inspektion kan være et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion ved vi hvad der skal til, for at den gør det. Vi kan naturligvis også hjælpe dig, hvis der akut opstår problemer med din kloak. Vi tilbyder nemlig døgnservice. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Ishøj for både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud både Ishøj og Torslunde. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Eller kontakt os nu, hvis du har akut brug for hjælp med kloakken. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre

Når du får udført en tv-inspektion i Ishøj, giver den os et meget detaljeret billede af din kloak. Den kan for eksempel fortælle os, om din kloak er i meget dårlig stand. Skulle dette være tilfældet, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing her. Skulle tv-inspektionen afsløre, at der gemmer sig rotter i din kloak, kan en rottespærre være en god ide. Den stopper rotterne fra at få adgang til din kloak, og gennem den til dit hus via toiletter og afløb, og lave skader for mange tusinde kroner. Du kan finde mere om ABN Kloaktekniks arbejde med installation af rottespærre her. Hvis tv-inspektionen viser, at er er rørbrud, kan ABN Kloakteknik og vores erfarne medarbejdere stå for reparationen uden nogle problemer.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus i Ishøj

ABN Kloakteknik har udført mange tv-inspektioner i Ishøj og omegn. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Kloakken er sjældent noget, der bliver brugt meget tid på, indtil den ikke længere fungerer optimalt. Desværre er kloakken ikke en del af husets tilstandsrapport, når man skal købe hus. Det betyder, at du i teorien kan ende med at købe et hus, hvor kloakken skal gennemrenoveres, før den kan fungere optimalt. Det er ikke en billig affære. Bolius har skrevet en informativ artikel om problematikken ved manglen på kloakken i tilstandsrapporter. Du kan finde artiklen her.

Inden du skriver under på købsaftalen, kan ABN Kloakteknik komme forbi huset og udføre en tv-inspektion. Derefter kan vi skrive en tilstandsrapport om kloakken. Så ved du, om du køber et hus, hvor du skal poste mange penge i en ny kloak, inden du har skrevet under på købsaftalen.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektioner i Ishøj – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Ishøj.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med tv-inspektioner i Ishøj. Vi tilbyder døgnservice og er altid klar til at hjælpe virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv.

Vores erfarne og pålidelige medarbejdere kan også hjælpe dig med alt fra reparation af rørbrud til installation af rottespærre og strømpeforing.

Vi kan udforme en tilstandsrapport af kloakken, inden du køber et hus. Så er du sikker på, at du ikke ender med at købe et hus, hvor kloakken trænger til en dyr og gennemgribende renovation.

Vi er medlem af