Tv-inspektion Hvidovre

ABN Kloakteknik er din lokale autoriseret kloakmester, som også udfører TV-inspektion i Hvidovre. Vi udfører tv-inspektioner for virksomheder, private grundejere og boligforeninger i Hvidovre. Læs mere om Tv inspektion i Hvidovre her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion i Hvidovre en god ide?

ABN Kloakteknik er din lokale autoriserede kloakmester. Vi har mange års erfaring i tv-inspektioner i Hvidovre. Derfor ved vi også af erfaring, at en tv-inspektion er et rigtig godt værktøj, når det kommer til din kloak. Som grundejer i Hvidovre Kommune er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. En tv-inspektion vil kunne give os et meget detaljeret billede af standen på din kloak. Så ved vi, hvad der skal til for, at din kloak fungerer optimalt. Hvis du skulle opleve akutte problemer som tilstoppet kloak, eller mistanker om rotter, tilbyder vi døgnservice. ABN Kloakteknik har selv base i Hvidovre, og kan derfor hurtigt være fremme, hvad enten du befinder dig i Friheden, Avedøre Holme eller et område derimellem. Vi tilbyder naturligvis at udføre tv-inspektioner for alle i Hvidovre, både virksomheder, private grundejere og boligforeninger. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller, hvis du har akut brug for hjælp. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik udfører en tv-inspektion i Hvidovre, vil den give os et klart billede af din kloak. Den vil for eksempel kunne fortælle os, om der gemmer sig rotter i ubrugte rør, der ikke er korrekt afblændet. Hvis det skulle være tilfældet, kan vi hjælpe dig med at installere en rottespærre. Så kan rotterne ikke længere få adgang til dine kloakrør, og gennem dem og afløb og toiletter adgang til dit hus. Rotter kan meget hurtigt lave skader for mange tusinde kroner. Du kan finde mere om vores arbejde med installation af rottespærre her. En tv-inspektion vil også kunne fortælle os, om der er rørbrud i din kloak. Hvis det skulle være tilfældet, kan vi naturligvis stå for reparationen. Hvis der er rørbrud, kan rotterne let få adgang til dine kloakrør – også hvis du har en rottespærre installeret. Derudover kan rørbrud medføre kloakker, der gentagende gange bliver tilstoppede. Du kan læse mere om vores arbejde med reparation af rørbrud her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus i Hvidovre

ABN Kloakteknik er kloakmester med base i Hvidovre. Vi har, blandt andet, udført mange tv-inspektioner i Hvidovre. Derfor ved vi af erfaring, at de privatejede kloakrør ofte er i dårlig stand. En total renovation af et kloaksystem kan godt blive en dyr affære. Derfor er det en god ide, at kende standen på kloakken, inden man køber et nyt hus. Men kloakken er ikke en del af den almindelige tilstandsrapport. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af et hus’ tilstandsrapport. Du kan finde artiklen her.  

ABN Kloakteknik udfører gerne en tv-inspektion af kloakken, inden du køber huset. Så kan vi skrive en tilstandsrapport til dig. På den måde er du sikker på, at du ikke ender med at købe et hus, hvor du skal bruge mange penge på kloakreparationer. En tilstandsrapport af kloakken kan give dig en ekstra tryghed ved huskøb.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Hvidovre – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Hvidovre.

ABN Kloakteknik er din lokale autoriserede kloakmester. Vi har et rigtigt godt kendskab til kloakkerne i Hvidovre og mange års erfaring i udføring af tv-inspektioner.

Hvis vores tv-inspektion skulle vise tegn på rotter, kan vi hjælpe dig med at installere en rottespærre. Vi kan også hjælpe med reparation af rørbrud.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner for både virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre – også hvis der skulle opstå et akut problem.

Vi er medlem af