Tv-inspektion Hørsholm

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Hørsholm for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om TV-inspektion i Hørsholm og ABN Kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik udfører din tv-inspektion i Hørsholm

ABN Kloakteknik er din autoriserede kloakmester, og vi har mange års erfaring med blandt andet at udføre tv-inspektion i Hørsholm. En tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. En tv-inspektion kan nemlig give os et meget klart billede af din kloak. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. Ev tv-inspektion vil kunne fortælle os, hvad der skal til for, at den gør det. Hvis der skulle opstå akutte problemer med din kloak, er en tv-inspektion også et godt redskab. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik døgnservice til alle vores kunder i hele Hørsholm Kommune fra Rungsted til Sjælsmark og alle byer derimellem. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Hørsholm for private grundejere, boligforeninger, virksomheder med eget domicil og så videre. Kontakt os i dag, hvis du har akut brug for hjælp med kloakken. Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på TV-inspektion. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Hørsholm, har vi et meget detaljeret billede af din kloak. Så kan vi for eksempel se, om der skulle gemme sig rotter eller rottereder i din kloak. Rotter er skadedyr, der meget hurtigt kan lave skader for mange tusinde kroner. Vi kan installere en rottespærre, så rotterne ikke længere kan få adgang til din kloak. Du kan læse mere om fordelene ved en rottespærre her. Hvis tv-inspektionen afslører, at der er rørbrud, kan vores erfarne medarbejdere naturligvis stå for reparationen uden nogle problemer. Skulle tv-inspektionen afsløre, at der er defekte kloakrør, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan finde mere om vores arbejde med strømpeforing af kloakker her. Kort sagt kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at løse de kloakproblemer, en tv-inspektion eventuelt finder.

Tv-inspektion i Hørsholm og tilstandsrapporter ved huskøb

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, og vi har som sagt mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Hørsholm. Vi ved af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Det kan være et problem, hvis du skal købe et hus. Kloakkens tilstand er nemlig ikke en del af husets tilstandsrapport. Det kan i teorien betyde, at når du køber et hus, kan du risikere at kloakken skal gennemgå en større og dyr renovation. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakker ikke er en del af tilstandsrapporten. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af din kloak og efterfølgende udforme en tilstandsrapport af den. Så kender du tilstanden på kloakken, inden du skriver under på en købsaftale. Det kan tilføje et ekstra lag tryghed ved huskøb.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektioner i Hørsholm – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Hørsholm.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med blandt andet at udføre tv-inspektioner i Hørsholm. Vi tilbyder også døgnservice.

Vores professionelle medarbejdere har den rette erfaring til at hjælpe dig med alt fra strømpeforing til installation af en rottespærre.

Vi udfører tv-inspektion i Hørsholm for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af