Tv-inspektion Høje Taastrup

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Høje Taastrup Kommune for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og tv-inspektion her på siden.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Høje Taastrup

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Høje Taastrup. En tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Den vil nemlig kunne give os et meget klar billede af din kloak. Så kan vi se præcis hvad der skal til, for at den fungerer optimalt. Som privat grundejer er du nemlig forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. En tv-inspektion kan også være et godt redskab, hvis der akut opstår problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi døgnservice, så vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis din kloak driller. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Høje Taastrup Kommune for både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Høje Taastrup Kommune, fra Taastrup til Hedehusene og alle byer derimellem. Kontakt os allerede i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller kontakt os nu, hvis du har akut brug for hjælp til din kloak. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion af din kloak i Høje Taastrup, har vi et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. En tv-inspektion vil for eksempel kunne afsløre, om der skulle gemme sig rotter og rottereder i din kloak. Skulle det være tilfældet, kan det være en god ide, at få installeret en rottespærre. Så kan rotterne ikke længere få adgang til din kloak og gennem den til dit hus. ABN er autoriseret rottespærremontør. Du kan finde mere om vores arbejde med installation af rottespærre her. En tv-inspektion vil også kunne fortælle os, om der skulle være rørbrud. Hvis det er tilfældet, kan vores erfarne medarbejdere uden problemer stå for reparationen. Du kan finde mere om rørbrud her. Hvis billederne skulle afsløre, at din kloak er i meget dårlig stand, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing her.

Tv-inspektion i Høje Tåstrup og tilstandsrapport ved køb af hus

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Høje Taastrup. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Ofte er kloakken ikke noget der bliver fokuseret på med mindre, der er problemer. Derfor kan du risikere, at købe et hus, hvor kloakken langt fra fungerer optimalt. Huses kloakker er nemlig ikke en del af tilstandsrapporten ved huskøb. Bolius har skrevet en interessant artikel om emnet. Du kan finde artiklen her.

 Hvis du vil sikre dig, at husets kloak fungerer optimalt inden et huskøb, kan vi udføre en tv-inspektion af kloakken. Derefter kan vi udforme en tilstandsrapport at kloakken. Så kan du være sikker på, at kloakken fungerer som den skal og ikke bliver et dyrt bekendtskab. 

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Høje Taastrup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummer over hvorfor, du altid skal hyre ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Høje Taastrup.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og vi har mange års erfaring med blandt andet at udføre tv-inspektioner i Høje Taastrup.

Vores professionelle medarbejdere har den rette erfaring. De kan hjælpe dig med meget mere end at udføre tv-inspektioner, blandt andet strømpeforing, installation af rottespærre og så videre.

Vi tilbyder døgnservice til alle vores kunder, hvad enten du er virksomhed med eget domicil, privat grundejer, boligforening og så videre.

Vi er medlem af